Δολοφονία Άλκη: Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ο 20χρονος Αλβανός - Τι αναμένεται να υποστηρίξει για τον ρόλο του

Δολοφονία Άλκη: Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ο 20χρονος Αλβανός - Τι αναμένεται να υποστηρίξει για τον ρόλο του

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε ο 20χρονος Αλβανός, ο οποίος παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές μετά την εμπλοκή του στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Ο 20χρονος θα απολογηθεί στην 7η τακτική ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση.

Ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος θα παρουσιάσει τη δική του θέση για το επεισόδιο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω του συνηγόρου του είχε περιγράψει τον ρόλο του ως «περιφερειακό».

Ως εκ τούτου, ολοκληρώνεται σήμερα ο κύκλος των απολογιών των έντεκα συλληφθέντων για τη δολοφονία του Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου, στην περιοχή Χαριλάου.

Παραδόθηκε και ο 12ος
Υπενθυμίζεται επίσης ότι σήμερα παραδόθηκε και ο 12ος εμπλεκόμενος. Πρόκειται για τον 22χρονο «Ντίνο», ο οποίος αρνείται ότι είναι οργανωμένος οπαδός και φέρεται να οδηγούσε ένα από τα αυτοκίνητα, που μετέφεραν τους δράστες της φρικτής δολοφονίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ