Δολοφονία Άλκη: Σκληρός χούλιγκαν ο 25χρονος που παραδόθηκε, κρυβόταν σε σπίτια φίλων του

Δολοφονία Άλκη: Σκληρός χούλιγκαν ο 25χρονος που παραδόθηκε, κρυβόταν σε σπίτια φίλων του

Για σκληρό χούλιγκαν της Θύρας 4 υπολογίζεται πως είναι ο 25χρονος ο οποίος βρέθηκε νωρίτερα σήμερα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης συνοδεία συνήγορου, όντας καταζητούμενος για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, γνωστός και ως «Αθηναίος».

Ο νεαρός, του οποίου το όνομα βρίσκεται στο κατηγορητήριο των 11 για τη σφαγή του Αλκη Καμπάνου, πήγε όπως έγραψε νωρίτερα το protothema.gr μαζί με τον δικηγόρο του και παραδόθηκε στην ανακρίτρια που είναι επιφορτισμένη με την αρχική ποινική αξιολόγηση της υπόθεσης δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού που έχει σοκάρει όλο τον ελληνικό λαό.

Πρόκειται σύμφωνα με τις πληροφορίες, για έναν σκληροπυρηνικό χούλιγκαν της Θύρας 4, ο οποίος διέφυγε αρχικά στην Αθήνα πριν από μερικά εικοσιτετράωρα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 25χρονος θεωρείται ως ο αρχηγός της ομάδας που επιτέθηκαν και δολοφόνησαν τον Άλκη, τα ξημερώματα της προηγούμενης Τρίτης, στην περιοχή της Χαριλάου.

Ο «Αθηναίος» όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούν, είναι «καθαρός», δεν έχει συλληφθεί ποτέ, ούτε καν προσαχθεί και αμέσως μετά το φονικό σκηνικό στου Χαριλάου, εξαφανίστηκε, σαν να άνοιξε η γη να τον κατάπιε.

Ούτε στα στέκια της Θεσσαλονίκης όπου σύχναζε, ούτε στο σπίτι του στην Αθήνα, ούτε στα γραφεία του συνδέσμου όπου έκαναν έφοδο βρέθηκαν στοιχεία που να αποκαλύπτουν τις κινήσεις του.

Μάλιστα, μέχρι στιγμής, οι αρμόδιοι προσπαθούν να δώσουν εξήγηση στο γιατί ανέβηκε ο 25χρονος στη Θεσσαλονίκη. Πήγε για να πάρει μέρος στην παγανιά θανάτου στην “καρδιά” των Αρειανών, ή βρέθηκε συμπτωματικά στο σύνδεσμο της Παλαιών Πατρών Γερμανού και εντάχθηκε στο οπαδικό τάγμα εφόδου;

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Σε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεών μας, για υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες σήμερα εμφανίσθηκε αυτοβούλως στις ανακριτικές αρχές και συνελήφθη, δυνάμει του ήδη εκδοθέντος εντάλματος, 25χρονος ημεδαπός. Οι έρευνες συνεχίζονται. Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο 25χρονος «Αθηναίος» γνωστοποιούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εικόνες από τον οργανωμένο συνδεσμικό χώρο του ΠΑΟΚ, ενώ… υπερηφανευόταν για τις εγκληματικές ενέργειές του κατά φιλάθλων άλλων ομάδων. Μάλιστα, ο ίδιος νεαρός επιχειρούσε να επιβεβαιώνει διαρκώς στους συνδεσμίτες του την αφοσίωσή του στον ΠΑΟΚ, ταξιδεύοντας με οργανωμένες εκδρομές στους εκτός έδρας αγώνες του Δικεφάλου του Βορρά, πάντα, όμως, εντός του σκληροπυρηνικού πυρήνα των οπαδών.

Φρόντιζε να κρύβεται σε σπίτια φίλων του

Ο 25χρονος σε όλη τη διάρκεια των ερευνών της ΕΛΑΣ μετά τη στυγερή δολοφονία του Άλκη φρόντιζε να κρύβεται σε σπίτια, πιθανότατα φίλων του στη Θεσσαλονίκη, ώστε να «προλάβει» να εξαφανίσει από προσώπου γης στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την ενοχή του και θα επιβάρυναν ακόμη περισσότερο τη θέση στην οποία βρίσκεται.

Η Ελληνική Αστυνομία μετά την ένωση του εφιαλτικού αυτού παζλ αναζητά τον 20χρονο Αλβανό με το ψευδώνυμο «Geri», ο οποίος διέφυγε την προηγούμενη εβδομάδα στη χώρα του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS