Δολοφονία 27χρονης στην Κω: To SMS που έκαψε τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό - «Έκανα κάτι φρικτό»

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: To SMS που έκαψε τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό - «Έκανα κάτι φρικτό»

Συνεχίζονται οι έρευνες γύρω από τη δολοφονία της Αναστάζια στην Κω, με νέα στοιχεία να έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει την υπόθεση διαπίστωσαν ότι ο 32χρονος προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη των κινήσεών του.

Σύμφωνα με τον Alpha στο κινητό του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κατηγορείται για τη δολοφονία της 27χρονης βρέθηκε ένα μήνυμα που τον προδίδει, παρά το γεγονός ότι εκείνος αρνείται όλες τις κατηγορίες. «Έκανα κάτι φρικτό και πρέπει να φύγω από την Ελλάδα», φέρεται να έγραψε σε μήνυμα που έστειλε σε ομοεθνείς του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες τα μηνύματα αυτά έγιναν από τη Δευτέρα 18/6 έως και τις 04:30 τα ξημερώματα της Τρίτης 19/6. Δύο μέρες μετά ο 32χρονος φαίνεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας να πηγαίνει σε ένα ανταλλακτήριο και να σηκώνει χρήματα. Στη συνέχεια πήγε σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο κι έβγαλε εισιτήριο για Ιταλία.

Ο 32χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι είχε βρει δουλειά στην Ιταλία μιας και το τελευταίο διάστημα στην Κω ήταν άνεργος.

Προσπάθησε να σβήσει το ιστορικό του

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες διαπίστωσαν ότι ο 32χρονος προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη των κινήσεών του, ωστόσο τα εγκληματολογικά εργαστήρια κατάφεραν να τις ανακτήσουν.

Όπως διαπιστώθηκε είχε κάνει αναζήτηση στο διαδίκτυο με θέμα «πώς να σβήσεις το ιστορικό στιγμάτων», αλλά και πώς να σβήσει το ιστορικό των αναζητήσεων.

Τα στίγματα επίσης των κινητών τηλεφώνων τόσο του κατηγορούμενου, όσο και του θύματος δείχνουν ότι για αρκετή ώρα κινούνταν παράλληλα περίπου την ώρα που προσδιορίζεται η δολοφονία της 27χρονης.

Τον 32χρονο «καίνε» ακόμα και οι κάμερες ασφαλείας που τον έχουν καταγράψει να κινείται με το μηχανάκι του από το σπίτι του στο σημείο, όπου βρέθηκε νεκρή η Αναστάζια.

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία και τον βιασμό της Αναστάζια θα απολογηθεί την προσεχή Τρίτη.

Μετά την παραίτηση του δικηγόρου Ζαφείρη Δρόσου που διορίστηκε συνήγορος υπεράσπισης από το δικαστήριο ορίστηκε η κ. Αθηνά Φουντωτού. Η δικηγόρος ζήτησε για λογαριασμό του πελάτη της και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ο κατηγορούμενος την Τρίτη 27 Ιουνίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ