Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Τι έψαχνε στο διαδίκτυο ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός - Το στοιχείο που τον «καίει»

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Τι έψαχνε στο διαδίκτυο ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός - Το στοιχείο που τον «καίει»

Mετά την άσκηση της συμπληρωματικής δίωξης του Μπαγκλαντεσιανού παραιτήθηκε και ο συνήγορός του, δηλώνοντας ότι συμπάσχει με την οικογένεια της Αναστάζια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση παραδόθηκε απευθείας στις δικαστικές αρχές στην ανακρίτρια και κατόπιν ασκήθηκε η δίωξη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν δύσκολη η διαδικασία ταυτοποίησης των δειγμάτων λόγω της κατάστασης της σορού της άτυχης Αναστάζια.

Σε κάθε περίπτωση οι Αρχές κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση με το κινητό τόσο του ίδιου του Μπαγκλαντεσιανού όσο και της Αναστάζια να μιλούν και να αποκαλύπτουν όχι μόνο τον δολοφόνο αλλά και το τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ.

Ο Μπαγκλαντεσιανός ο οποίος δεν έχει παραδεχθεί τη δολοφονία, ούτε τον βιασμό (αρχικά είχε πει ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, αλλά στη συνέχει το πήρε πίσω), επιχείρησε μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται, να σβήσει και τα ηλεκτρονικά του ίχνη.

Σύμφωνα με το Live News, ο 32χρονος έψαχνε στο google το πώς θα διαγράψει από το κινητό του το στίγμα GPS που έδειχνε τις κινήσεις του. Αφού κατάφερε να σβήσει τα δεδομένα από το δικό του κινητό, πήρε το τηλέφωνο της Αναστάζια κι έκανε ακριβώς το ίδιο.

Ωστόσο, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ στα εγκληματολογικά εργαστήρια άνοιξαν τα κινητά αμφοτέρων και βρήκαν όλα τα δεδομένα που προσπάθησε να διαγράψει ο 32χρονος κατηγορούμενος.

ΕΤο GPS ουσιαστικά ήταν αυτό που «έδεσε» την υπόθεση, καθώς φάνηκε η κοινή τους πορεία από την ώρα που έφυγαν από το σπίτι, μέχρι την ώρα της δολοφονίας και της απόρριψης του σώματος της Αναστάζια. Οι αστυνομικοί, έχοντας δει τα πάντα, από την ώρα που εντοπίστηκε η 27χρονη στο μίνι μάρκετ και μετά πήγε με τον 32χρονο στο σπίτι, μέχρι την ώρα που έφυγαν κι επέστρεψε ο φερόμενος ως δράστης του εγκλήματος.

Τα τελευταία 45 λεπτά της Αναστάζια

Τόσο διήρκησε το μαρτύριο της κοπέλας. Σαραντεπέντε λεπτά. Το «κακό» για εκείνη είναι ότι δεν ενέδωσε, δεν εγκατέλειψε και πάλεψε για τη ζωή της. Σύμφωνα με το στίγμα από το GPS, στο ερειπωμένο και μισογκρεμισμένο σπίτι μεταξύ του δωματίου που διέμενε ο 32χρονος και των Αλυκών που βρέθηκε η σορός, ο 32χρονος φέρεται να βίασε και να σκότωσε την Αναστάζια.

Η κοπέλα, είχε ρεπό την ημέρα εκείνη και περίμενε τον σύντροφό της Μίχαλ να σχολάσει στις 10 για να πάνε για ποτό.

Στις 21:00 ψώνιζε στο σούπερ μάρκετ. Κάθισε απ' έξω. Ηταν μόνη στην αρχή, μετά πήγε στον Μπαγκλαντεσιανό και την παρέα του, τον οποίο δεν είχε ξαναδεί ποτέ.

Οι δυο τους κάποια στιγμή, ανέβηκαν στο μηχανάκι. Όπως κατέγραψε η κάμερα παρακείμενης οικείας στις 21:38 μπήκαν στο σπίτι του.

Οι δυο τους έκατσαν μισή ώρα στην αυλή καταναλώνοντας αλκοόλ.

Η Αναστάζια που άρχισε να διαισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά, έστειλε μήνυμα με screen shot το σημείο που βρισκόταν στον σύντροφό της για να πάει να την παραλάβει. Μετά του έστειλε άλλο screen shot, από άλλο σημείο 5χλμ μακριά από εκεί, υποστηρίζει ο πατέρας της.

Στις 23:00, όπως ενημέρωσε η Αναστάζια τον σύντροφό της, θα έφευγαν για το μίνι μάρκετ όπου θα την παραλάμβανε ο φίλος της, στον οποίο είχε στείλει μήνυμα να την περιμένει εκεί. Κάπου στη διαδρομή μεταξύ σπιτιού και Αλυκών, ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός αποπειράθηκε να τη βιάσει, κατά τα φαινόμενα στο ερειπωμένο σπίτι όπου εν τέλει τη σκότωσε.

Η κάμερα του σπιτιού δίπλα από το δωμάτιο που έμενε με τον Πακιστανό συγκάτοικό του, τον πιάνει στις 23:45 να επιστρέφει μόνος του.

Ο φερόμενος ως δράστης, τη στραγγάλισε, την τσουβάλιασε στις σακούλες και την έσυρε. Την έθαψε Τρίτη ξημερώματα και την εντόπισαν 6 μέρες μετά.

Στις 04:45 τα ξημερώματα, επέστρεψε στο σπίτι, καλυμμένος με λάσπες και χόρτα...

Το καταλυτικό στοιχείο πέρα από τις κάμερες, που έδεσε τελικά την υπόθεση, είναι τα στοιχεία από το GPS του κινητού και του δράστη και της κοπέλας που έδειξαν ύστερα από το «σπάσιμό» τους το ίδιο ακριβώς το στίγμα. Το κινητό της Αναστάζια Ρουμπίνσκα, έκλεισε δίπλα της, όταν ήταν ήδη δολοφονημένη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ