Δίκη Καμπανού: Απολογούνται σήμερα οι κατηγορούμενοι που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα

Δίκη Καμπανού: Απολογούνται σήμερα οι κατηγορούμενοι που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα

Για 29η ημέρα σήμερα συνεχίζονται ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, οι απολογίες των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του.

Υπενθυμίζεται ότι οι 12 κατηγορούνται για την άγρια επίθεση με οπαδικά κίνητρα και τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, στη Χαριλάου, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου του 2022.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, σήμερα στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού παίρνουν σειρά οι κατηγορούμενοι που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα, ωστόσο, λόγω κωλύματος που μετέφερε στο δικαστήριο ο συνήγορος του πέμπτου κατηγορούμενου, εκτιμάται πως τον κύκλο των σημερινών απολογιών θα ανοίξει ο εκτός κατά σειρά που κατηγορείται για την υπόθεση.

Χθες απολογήθηκαν οι τρίτος και τέταρτος κατά σειρά κατηγορούμενοι, επιβάτες του πρώτου εκ των οχημάτων που συμμετείχαν στην επίθεση.

Μέχρι στιγμής, από τους τέσσερις νεαρούς που απολογήθηκαν, μόνο ο δεύτερος ομολόγησε ότι χτύπησε τον Άλκη, επιφέροντας το μοιραίο χτύπημα στη μηριαία αρτηρία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS