ΔΕΗ: Και νέα μείωση στους λογαριασμούς για τους πληγέντες της κακοκαιρίας «Μήδεια»

ΔΕΗ: Και νέα μείωση στους λογαριασμούς για τους πληγέντες της κακοκαιρίας «Μήδεια»

Συνεχίζεται για έκτη μέρα η ταλαιπωρία των κατοίκων στο Διόνυσο, καθώς αρκετά σπίτια παραμένουν χωρίς ρεύμα μετά την επέλαση της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο μίλησε η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της ΔΕΗ, Σοφία Δήμτσα, για το ποιες θα είναι οι μειώσεις στους λογαριασμούς ρεύματος για τους πληγέντες.

«Αυτό το ποσό που αφορά στη χρέωση του δικτύου διανομής για τον μήνα Φεβρουάριο δε θα χρεωθεί καθόλου. Στον μηνιαίο λογαριασμό μιλάμε ουσιαστικά για μία έκπτωση της τάξεως του 10%. Πάνω σε αυτή τη μείωση, η ΔΕΗ έρχεται να προσθέσει για τους πελάτες της επιπλέον μείωση, στις χρεώσεις ενέργειας. Με την έκπτωση που θα προστεθεί στο ποσό που αφαιρεί ο ΔΕΔΔΗΕ, ουσιαστικά το συνολικό όφελος για τους πελάτες που επλήγησαν από την κακοκαιρία φτάνει στο 30% του μηνιαίου τους λογαριασμού. Η μείωση από το ΔΕΔΔΗΕ αφορά στους πελάτες όλων των εταιριών, ανεξάρτητα από τον πάροχο. Η μείωση από τη ΔΕΗ αφορά στους πελάτες της», είπε η κ. Δήμτσα.

«Τώρα είμαστε κοντά στα 700 νοικοκυριά που δεν έχουν ρεύμα. Ο ΔΕΔΔΗΕ έχει καλέσει τους πολίτες που ακόμα αντιμετωπίζουν βλάβη να το δηλώνουν, ώστε να πηγαίνουν οι τεχνικοί», κατέληξε η κ. Δήμτσα.

Η ανακοίνωση της ΔΕΗ

«Η ΔΕΗ στέκεται δίπλα στους πελάτες της που αντιμετώπισαν εκτεταμένες
διακοπές ρεύματος λόγω της πρόσφατης πρωτοφανούς κακοκαιρίας και
ανακοινώνει επιπλέον ελαφρύνσεις. Συγκεκριμένα, σε συνέχεια της ανακοίνωσης του ΔΕΔΔΗΕ για την αφαίρεση των Χρεώσεων Χρήσης Δικτύου Φεβρουαρίου για τους πληγέντες καταναλωτές όλων των προμηθευτών, η ΔΕΗ θα τριπλασιάσει την
οικονομική ελάφρυνση για τους πελάτες της, προσθέτοντας επιπλέον έκπτωση στις χρεώσεις ενέργειας του λογαριασμού τους. Με αυτό τον τρόπο, για ένα μέσο μηνιαίο λογαριασμό, η συνολική έκπτωση για τους πελάτες ΔΕΗ υπολογίζεται ότι θα είναι της τάξης του 30% επί του συνόλου του λογαριασμού. Υπενθυμίζουμε ότι οι εκπτώσεις θα εμφανιστούν σε λογαριασμούς των επόμενων μηνών, ανάλογα με τον κύκλο τιμολόγησης των πελατών μας» αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΕΗ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS