Η βόλτα του θανάτου: Πώς η Αναστάζια δολοφονήθηκε σε μιάμιση ώρα αφότου μπήκε στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού

Η βόλτα του θανάτου: Πώς η Αναστάζια δολοφονήθηκε σε μιάμιση ώρα αφότου μπήκε στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού

Τα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Κω και τα μέλη κλιμακίου του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, αναφέρουν πως ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, μέσα σε μιάμιση ώρα βίασε και στραγγάλισε την 27χρονη Αναστάζια.

Το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουνίου και συγκεκριμένα στις 20:38, ο 32χρονος φαίνεται από κάμερα ασφαλείας απέναντι σπιτιού, να μπαίνει στην οικία του μαζί με την 27χρονη Αναστάζια. Δεν υπάρχει καμία αποτύπωση της άτυχης γυναίκας να βγαίνει από το συγκεκριμένο οίκημα, σε αντίθεση με τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό, που φαίνεται στην ίδια κάμερα να βγαίνει από το σπίτι μετά τις 23:00 το ίδιο βράδυ.

Στις 22:10 επέστρεψε στο σπίτι ο Πακιστανός «Γκουλάμ», ο συγκάτοικος του υπόπτου, όπου υποστήριξε στους αστυνομικούς στην αρχική του κατάθεση την Τρίτη 13 Ιουνίου, ότι δεν βρισκόταν ο συγκάτοικός του, ούτε όμως και κάποια κοπέλα κάτι που άλλαξε στις τρεις συμπληρωματικές καταθέσεις του.

Ο Πακιστανός συγκάτοικος ισχυρίστηκε σε εκείνη την κατάθεση, ότι μετά τις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας, άκουσε την μοτοσυκλέτα του 32χρονου από το Μπαγκλαντές να φεύγει από το σπίτι, γεγονός που επιβεβαίωσαν και οι διαπίστωσαν και οι αστυνομικοί. Ο Πακιστανός υποστήριξε επίσης ότι ο συγκάτοικός του επέστεψε σπίτι τα ξημερώματα της Τρίτης, ενώ όπως είδε είχε πάνω του χώματα, στάχυα και χόρτα και τα παπούτσια του ήταν λασπωμένα.

Ο Πακιστανός συγκάτοικος άλλαξε κάποια σημεία της αρχικής του κατάθεσης

Η χθεσινή συνέντευξη του «Γκουλάμ» στο Live News προκάλεσε μια νέα αστυνομική προσέγγιση. Ο Πακιστανός είχε αλλάξει κάποια σημεία της αρχικής του κατάθεσης τηλεοπτικά, καθώς είπε ότι όταν επέστρεψε σπίτι είδε τον συγκάτοικό του και την κοπέλα να είναι εκεί και να πίνουν μπύρες, σε εμφανή κατάσταση μέθης. Πρόσθεσε πως απευθύνθηκε σε έντονο ύφος στον 32χρονο να φύγουν από το σπίτι μαζί με την Πολωνή, και πως μετά τις 23:00, άκουσε την μοτοσυκλέτα να φεύγει και με τους δύο μαζί. Το επιχείρημά του όμως δεν διαπιστώνεται από τις κάμερες ασφαλείας του απέναντι σπιτιού που τους είχε «πιάσει» κατά την είσοδό τους.

Ο «Γκουλάμ» υποστήριξε στην εκπομπή ότι είχε ξυπνήσει δύο φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας και δεν είχε δει στο σπίτι τον συγκάτοικό του, επικοινωνώντας μάλιστα μαζί του, αλλά το τηλέφωνο του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού ήταν κλειστό. Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σύνδεσης, οι αστυνομικοί παρενέβησαν για να μιλήσουν ξανά στον άνδρα από το Πακιστάν, ο οποίος έχει βγει προσωρινά από το «κάδρο» των υπόπτων για συνέργεια στην ανθρωποκτονία της 27χρονης.

Φοβόταν ή ήθελε να καλύψει τον Μπαγκλαντεσιανό;

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν από τη πρώτη κατάθεση πως ο Πακιστανός ενδέχεται να βρισκόταν υπό καθεστώς φόβου από τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό ή να ήθελε να καλύψει τον συγκάτοικό του. Οι Αρχές γνωρίζουν τις κινήσεις του, και βρίσκεται υπό επιτήρηση.

Να σημειωθεί ότι ο Πακιστανός δεν είχε προβεί σε καμία ανάληψη χρημάτων, ούτε είχε βγάλει εισιτήριο για να διαφύγει, σε αντίθεση με τον 32χρονο προφυλακιστέο συγκάτοικό του.

Βρέθηκαν τρίχες της Αναστάζια στο κρεβάτι του Μπαγκλαντεσιανού -Την μετέφερε αργότερα

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, το έγκλημα έγινε μεταξύ 20:38 και 22:10. Θεωρούν πως ο 32χρονος απέκρυψε προσωρινά τη σορό της 27χρονης, σε χωράφια με πυκνή βλάστηση πίσω από το σπίτι. Δεν αποκλείουν το έγκλημα να έχει γίνει εξωτερικά στην πλαϊνή αυλή του σπιτιού, όπου βρέθηκαν κάποια αποτσίγαρα και μπύρες. Στο κρεβάτι του 32χρονου έχουν βρεθεί ίχνη DNA της 27χρονης, και συγκεκριμένα τρίχες.

Ο 32χρονος έκανε μια μικρή βόλτα με την μοτοσυκλέτα του μετά τις 23:00, ίσως για να εξαφανίσει στοιχεία του εγκλήματος ή να βρει υλικά για την κάλυψη της σορού, και εν συνεχεία επέστρεψε στο σπίτι. Εκεί φαίνεται να πήγε στο σημείο απόκρυψης, όπου κάλυψε τη σορό με το σεντόνι και με τις σακούλες σκουπιδιών. Στη συνέχεια φέρεται να την κουβάλησε στον ώμο ή με καρότσι οικοδομικών εργασιών, ακόμη και με πιθανή βοήθεια στο σημείο που βρέθηκε στον υδροβιότοπο στο Τιγκάκι. Στο σημείο εκείνο είχε εντοπιστεί και το τελευταίο στίγμα του κινητού της Αναστάζια, στις 04:16. Χρονικά, σε εκείνο το σημείο φαίνεται να μπαίνει, ίσως από την πίσω πλευρά, στο σπίτι γεμάτος λάσπες.

Ο 32χρονος έσβησε κλήσεις, μηνύματα και φωτογραφίες πριν προσαχθεί

Ο Alpha έδωσε στη δημοσιότητα νέες λεπτομέρειες για την υπόθεση δολοφονίας της Αναστάζια. Ο βασικός ύποπτος, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, φέρεται να διέγραψε όλα τα αρχεία από το κινητό του, πριν την προσαγωγή στο Α.Τ.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha, όταν οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν, έλεγξαν το κινητό του όπου διαπίστωσαν πως είχε σβήσει όλα τα προσωπικά δεδομένα, δηλαδή μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο.

Ο Μπαγκλαντεσιανός είχε διαγράψει όλες τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις, οι οποίες έγιναν το βράδυ της δολοφονίας και ίσως μπορούν να αποκαλύπτουν το έγκλημα, όπως και αν υπήρχαν συνεργοί.

Προφυλακίστηκε για αρπαγή ο Μπαγκλαντεσιανός

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την χθεσινή πολύωρη απολογία του, για το αδίκημα της αρπαγής της 27χρονης Αναστάζια.

Αρνήθηκε για μια ακόμη φορά τα όσα του καταλογίζονται, ενώ φέρεται να άλλαξε και την προανακριτική του κατάθεση, ισχυριζόμενος ότι δεν συνευρέθηκε ερωτικά με την κοπέλα. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο 32χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και έτσι θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Τα αποτελέσματα του DNA θα ρίξουν «φως» στην υπόθεση δολοφονίας

Τα αποτελέσματα της εξερεύνησης DNA και αποτυπωμάτων στις σακούλες, το σεντόνι και το σώμα της άτυχης κοπέλας, αναμένονται να ρίξουν περισσότερο «φως» στην υπόθεση, και να μεταβάλλουν την κατηγορία σε ανθρωποκτονία. Ταυτόχρονα, αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, για να διαπιστωθεί αν της είχε χορηγηθεί κάποια ουσία και τι είχε καταναλώσει.

Ο 32χρονος, υποστήριξε ότι μετά τη συνάντησή τους στο σούπερ μάρκετ, την προηγούμενη Δευτέρα, έφυγε μαζί της με τη μηχανή του για το σπίτι του. Η κοπέλα κρατούσε ένα μπουκάλι κρασί και του ζήτησε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα του σπιτιού του. Όταν έφυγαν, ο Μπαγκλαντεσιανός υποστηρίζει ότι την άφησε σε ένα άλλο κεντρικό σημείο για να φύγει μόνη της,. Ωστόσο, καμία κάμερα ασφαλείας των περιοχών δεν εντόπισε κάτι τέτοιο.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ