Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Λέει «όχι» στην αλλαγή επιθέτου της μικρής Λυδίας

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Λέει «όχι» στην αλλαγή επιθέτου της μικρής Λυδίας

Ανήσυχος φαίνεται ότι είναι τις τελευταίες ημέρες στο κελί του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, φοβούμενος ότι πιθανώς θα αποφασιστεί να μεταχθεί σε άλλες φυλακές για να εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, τη θανάτωση του σκύλου τους καθώς και την προσπάθεια εξαπάτησης των Αρχών.

Ο ίδιος επιθυμεί για μια σειρά από λόγους να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού, όπως δήλωσε ο συνήγορός του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Σχετικά με τα όσα είπε ο πατέρας της Καρολάιν ότι θα εκκινήσει διαδικασίες για αλλαγή του επωνύμου της μικρής Λυδίας, ώστε να μη φέρει το επίθετο του δολοφόνου της μητέρας της, η πλευρά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, εκφράζοντας τις αντιρρήσεις της, είπε πως «χάθηκε η γονική επιμέλεια, αλλά δεν χάθηκε η πατρότητα» και συμπλήρωσε πως «δεν είναι τόσο απλή η διαδικασία για την αλλαγή του επωνύμου του παιδιού, δεν είναι κάτι εύκολο να γίνει. Χρειάζεται μια διαδικασία και να είναι και μεγάλο το παιδί.

Είναι κάτι ιδιαίτερο», τόνισε ο κ. Παπαϊωαννίδης. Πληροφορίες θέλουν μάλιστα τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να καταγράφει κάθε μέρα τα όσα συμβαίνουν γύρω από την υπόθεση αλλά και τις σκέψεις του. Το ημερολόγιο αυτό ο πιλότος επιθυμεί να το παραδώσει στην κόρη του, τη μικρή Λυδία, όταν εκείνη θα είναι σε θέση να το διαβάσει και αφού το παιδί ενηλικιωθεί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS