Lockdown: Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους την πρώτη ημέρα των μέτρων -«Δεν θυμίζει σε τίποτα το lockdown του Μαρτίου» [βίντεο]

Lockdown: Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους την πρώτη ημέρα των μέτρων -«Δεν θυμίζει σε τίποτα το lockdown του Μαρτίου» [βίντεο]

Πρώτη ημέρα εφαρμογής του αυστηρού lockdown και η κίνηση στους δρόμους της Αττικής φαίνεται πως δεν περιορίστηκε, αφού σε πολλές περιπτώσεις σημειώθηκε έντονο μποτιλιάρισμα.


Από τις 6.00 το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης, η Αττική εισήλθε σε αυστηρό lockdown με κλειστά καταστήματα και αυστηρότερους ελέγχους από τους αστυνομικούς.

Ωστόσο, η κίνηση στους δρόμους δεν δείχνει να μειώνεται, κάτι που ίσως θα μεταβληθεί με τις αλλαγές που δρομολογούνται αναφορικά με την κατ’ εξαίρεση μετακίνηση των εργαζομένων.

Βίντεο: «Κολλημένα» στην κίνηση τα αυτοκίνητα στο κέντρο


Αργά το απόγευμα, επαγγελματίας οδηγός λεωφορείου έστειλε στο iefimerida βίντεο με την αυξημένη κίνηση στην λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ύψος του ξενοδοχείου Χίλτον.

Βίντεο: «Δεν θυμίζει lockdown Μαρτίου»


Ο Σταύρος Ταταράκης, ο οδηγός που λεωφορείου που έστειλε τα στιγμιότυπα στο iefimerida, τόνισε πως η κίνηση είναι αυξημένη στην Αττική από το πρωί. «Ατελείωτη η κίνηση από το πρωί. Χειρότερα από εχθές. Δεν θυμίζει με τίποτα το lockdown του Μαρτίου», επαγγελματίας οδηγός λεωφορείου, Σταύρος Ταταράκης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ