Ο αστυνομικός bodybuilder που διακινούσε ναρκωτικά είχε στενές επαφές με τράπερς-Συμμετείχε στον καβγά στα MAD

Ο αστυνομικός bodybuilder που διακινούσε ναρκωτικά είχε στενές επαφές με τράπερς-Συμμετείχε στον καβγά στα MAD

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν ο αστυφύλακας bodybuilder που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών και ο επίσης συλληφθείς ειδικός φρουρός, ενώ παράλληλα διετάχθη η διενέργεια ΕΔΕ.

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να βρεθούν σήμερα ενώπιον του ανακριτή για να δώσουν εξηγήσεις.

Το Σάββατο 8 Απριλίου η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνέλαβε έξι άτομα με τη διαδικασία του αυτοφώρου, μέσα στα οποία βρίσκονταν ο αστυφύλακας και ο ειδικός φρουρός, οι οποίοι υπηρετούσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου. Διαπιστώθηκε πως ο αστυφύλακας διακινούσε τα ναρκωτικά με το υπηρεσιακό του όχημα.

Στις οικίες των εμπλεκομένων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 2 κιλά και 536,2 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης,
  • 3 τρίφτες κάνναβης,
  • 3 ζυγαριές ακριβείας,
  • 46 δισκία και 11 φιαλίδια με άγνωστες υγρές ουσίες,
  • 2 συσκευαστές κενού αέρος και σφράγισης συσκευασιών,
  • πλήθος νάιλον συσκευασιών και
  • 265 ευρώ.

Ο αστυνομικός bodybuilder συνελήφθη να διακινεί ναρκωτικά χρησιμοποιώντας  το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο. Έχει πρωταγωνιστήσει σε βίντεο κλιπ γνωστού «τράπερ» ενώ επίσης πουλούσε προστασία και μπλεκόταν σε καυγάδες.

Επεισόδια με τράπερς και μπράβους στα MAD VMA

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο 33χρονος αστυνομικός - bodybuilder φέρεται να ήταν ανάμεσα στους μπράβους που ήρθαν στα χέρια στον άνευ προηγουμένου καυγά που είχε ξεσπάσει το 2022 ανάμεσα σε δύο πασίγνωστους τράπερς στα μουσικά βραβεία.

Ο 33χρονος εργαζόταν για πολλά χρόνια στην ομάδα ΔΙΑΣ πριν μεταβεί στο τμήμα ασφαλείας παλαιού Φαλήρου ενώ δεν έκρυβε τις συναναστροφές του με «τραπερς» και ανθρώπους της νύχτας.

Στο δεξί του μπράτσο έχει τατουάζ με την μορφή του τράπερ MADCLIP που σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν από δύο χρόνια ενώ στο TikTok είχε ανεβάσει βίντεο από κοινές εξόδους.

Ερωτηματικά για το αν ο bodybuilder «δάνειζε» το υπηρεσιακό του όπλο

Σύμφωνα με το Mega, οι Αρχές εξετάζουν αν ο επίορκος αστυνομικός συχνά δάνειζε το υπηρεσιακό του όπλο σε «τραπερς» φίλους του, προκειμένου να φωτογραφίζονται ή να τραβούν βίντεο κλιπ.

Να σημειωθεί ότι τον Δεκέμβριο του 2021, γνωστός 26χρονος τράπερ πόζαρε ζωσμένος με δύο όπλα σε κατάμεστο club της Αθήνας.

Το βίντεο είχε προκαλέσει σάλο και ερωτήματα καθώς το ένα από τα δύο όπλα παραπέμπει σε 9αρι usp, που έχουν τα στελέχη της αστυνομίας και μάλιστα έφερε και σφραγίδα της ΕΛ.ΑΣ.

Ο 26χρονος είχε δηλώσει τότε πως το όπλο ήταν ρέπλικα και το είχε για τις ανάγκες γυρισμάτων βίντεο κλιπ χωρίς ωστόσο να προχωρήσει περαιτέρω η έρευνα.

«Συνήθως πήγαινε με τα μπουκαλάκια που είχε τις πρωτεΐνες, καθόταν νωχελικά, μιλούσε στο τηλέφωνο και δεν εκτελούσε τα καθήκοντά του», είπε ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας.

Ο ειδικός φρουρός ψώνιζε ναρκωτικά από τον bodybuilder

Οι αρχές «κοσκινίζουν» τα ψηφιακά μέσα του 33χρονου αστυνομικού καθώς εκτιμούν ότι προμήθευε και άλλους συναδέλφους του με κάνναβη και αναβολικά.

Ένας 34χρονος ειδικός φρουρός ήταν πελάτης του αστυφύλακα, ο οποίος φέρεται να ψώνιζε ναρκωτικά για προσωπική του χρήση. Ο ίδιος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή με το κύκλωμα.

Αμφότεροι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ενώ έχει διαταχθεί σε βάρος τους ΕΔΕ και σήμερα αναμένεται να δώσουν εξηγήσεις ενώπιον του ανακριτή.

«Εγκέφαλος» ο bodybuilder -Τα «κοτόπουλα» και τα «κατσαβίδια»

Πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star ανέφεραν πως ο 33χρονος αστυφύλακας -ο οποίος θεωρείται και ο «εγκέφαλος» της υπόθεσης- είχε συμμετάσχει στο παρελθόν σε διαγωνισμούς bodybuilding.

Στο Εσωτερικών Υποθέσεων είχε φτάσει καταγγελία για τη δράση του 33χρονου αστυφύλακα ο οποίος τέθηκε υπό παρακολούθηση. Κατόπιν άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου, διαπιστώθηκε ότι συνομιλούσε μέσω διαδικτυακών εφαρμογών με τους πελάτες, αποκαλώντας τα ναρκωτικά «κοτόπουλα» και «κατσαβίδια», ώστε να μη γίνεται αντιληπτός.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ