Αρτοποιός για Πάρνηθα: Το «φαινόμενο της καμινάδας» προκάλεσε την αναζωπύρωση, σημειώθηκε «έκρηξη» φωτιάς»

Αρτοποιός για Πάρνηθα: Το «φαινόμενο της καμινάδας» προκάλεσε την αναζωπύρωση, σημειώθηκε «έκρηξη» φωτιάς»

Μεγάλη αναζωπύρωση σημειώθηκε τα ξημερώματα στην φωτιά στην Πάρνηθα, όπου παρατηρήθηκε το «φαινόμενο της καμινάδας» - μια«έκρηξη» φωτιάς, με αποτέλεσμα να φουντώσουν οι φλόγες.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός, μίλησε στο Mega, τονίζοντας ότι παρατηρήθηκε το «φαινόμενο της καμινάδας».
Μάλιστα, από τις 10:00 το πρωί θα ξεκινήσουν και πάλι πολύ ισχυροί άνεμοι (6-7 μποφόρ), όπως ανέφερε.

Επίσης, σχετικά με τους Θρακομακεδόνες, ο κ. Αρτοποιός ενημέρωσε πως η φωτιά δεν έχει φτάσει στην περιοχή και δίνεται σκληρή μάχη για να μην συμβεί αυτό, προσθέτοντας πως αυτό που έχει γίνει, είναι να φτιαχτεί ζώνη ανάσχεσης ενώ έχει σταλεί και προειδοποιητικό μήνυμα στους κατοίκους.

Σημειώνεται πως από το πρωί της Πέπτης μέτωπο αρκετών χιλιομέτρων πλησιάζει από τα ανατολικά των οικισμό των Θρακομακεδόνων με τις Αρχές να έχουν εκκενώσει τα σπίτια. Οι φλόγες βρίσκονται μια ανάσα από το τελεφερίκ και κατακαίνε το πυκνό δάσος που βρίσκεται ανάμεσα στο μέτωπο και τον οικισμό.

Οι οδοί που επιχειρούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις αυτή τη στιγμή στην Αγία Παρασκευή

Μάλιστα, ο κ. Αρτοποιός αναφέρθηκε στις οδούς που επιχειρούν αυτή τη στιγμή οι πυροσβεστικές δυνάμεις εντός του αστικού ιστού στον οικισμό της Αγίας Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, όπως είπε, οι δυνάμεις επιχειρούν στις οδούς Καρκαβίτσα, Νούση, Ιδομενέως και στην οδό Κεραμιδίου.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ