Αρκαδία: Τι κατέθεσε η σύζυγος του δράστη για τον θάνατο του 64χρονου - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Αρκαδία: Τι κατέθεσε η σύζυγος του δράστη για τον θάνατο του 64χρονου - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Την Τετάρτη θα βρεθεί ξανά ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης το ζευγάρι που κατηγορείται για τη δολοφονία του 64χρονου στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας στην Αρκαδία.

Και οι δύο ζήτησαν προθεσμία προκειμένου να ενημερωθούν για το κατηγορητήριο και να ετοιμάσουν την απολογία τους.

Για το λόγο αυτό, ο εισαγγελέας τους χορήγησε 48ωρη προθεσμία. Βαρύτερο είναι το κατηγορητήριο που έχει να αντιμετωπίσει ο 40χρονος σύζυγος, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Αντίθετα, η 34χρονη σύζυγος κατηγορείται μόνο για απλή συνέργεια.

Τι κατέθεσε η σύζυγος του δράστη για τον θάνατο του 64χρονου στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας

Την δική της εκδοχή για τα γεγονότα που οδήγησαν στον θάνατο του 64χρονου στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας έδωσε στην κατάθεσή της η σύζυγος του φερόμενου δράστη του ξυλοδαρμού το μοιραίο βράδυ που οδήγησε στην ασύλληπτη τραγωδία.

Όπως ανέφερε, η 34χρονη σύμφωνα με την κατάθεσή της δέχθηκε λεκτική παρενόχληση από το θύμα.

Στη συνέχεια είπε πως κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό τους και τότε ο άνδρας τους πλησίασε και τους είπε πως θα μπει μαζί τους. Τότε ο άνδρας επιτέθηκες στον 64χρρονο και ξεκίνησε να τον χτυπά.

Πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρχε κόσμος που έβγαζε βίντεο κατά τη διάρκεια του ξυλοδαρμού αλλά κανείς δεν έκανε τίποτα. Πληροφορίες ωστόσο, που ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

«Εγώ βλέπω σίγουρα τον εν βρασμό ψυχικής οδύνη»

Ο ποινικολόγος, Γιάννης Γλύκας, σχολίασε για την υπόθεση:

«Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει και δεν το κάνει τότε, έχει ευθύνες. Οφείλω να θέσω τα εξής: εγώ βλέπω σίγουρα τον εν βρασμό ψυχικής οδύνης. Ακούω ισχυρισμό περί αμύνης αλλά ο πιο σωστός χαρακτηρισμός είναι αυτός της θανατηφόρας σωματικής βλάβης και όχι της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Φαίνεται πως δεν είχε δόλο από την αρχή».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ