Αποσωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης

Αποσωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης

ποσωληνώθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται από το Σάββατο με κοροναϊό, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λεβέντης παραμένει σε πολύ σοβαρή κατάσταση, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα.

Το ιατρικό ανακοινωθέν του Ευαγγελισμού

«Σήμερα 28/9/2021, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρουσίασε ελαφρά βελτίωση και αποσωληνώθηκε.

Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή επί του παρόντος».

Την εξέλιξη είχε προαναγγείλει ο διευθυντής της Πνευμονολογικής του Ευαγγελισμού Γιώργος Μπουλμπασάκος μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε Φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Λεβέντης είχε διαγνωστεί με τον ιό πριν από δέκα περίπου μέρες και είχε λάβει οδηγίες για κατ’οίκον νοσηλεία. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διασωλήνωσή του.

Όπως έγινε γνωστό, ο Βασίλης Λεβέντης ήταν ανεμβολίαστος κατά του κοροναϊού. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, Δημοσθένης Δανέλλας δήλωσε πως ο κ. Λεβέντης είχε κάνει ένα πλήρες ιατρικό τσεκ απ στα τέλη Ιουλίου και επεσήμανε πως ήταν θέμα χρόνου να κάνει το εμβόλιο. Όπως είπε δεν ήταν κατά του εμβολίου, ενώ είχε προχωρήσει πολλές φορές σε δηλώσεις υπέρ του εμβολιασμού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ