Απαγωγή Κυπαρίσση: Σκληρή διαπραγμάτευση από τους απαγωγείς για τα λύτρα - Πού στρέφονται οι έρευνες

Απαγωγή Κυπαρίσση: Σκληρή διαπραγμάτευση από τους απαγωγείς για τα λύτρα - Πού στρέφονται οι έρευνες

Σε διαδικασία σκληρής διαπραγμάτευσης με την οικογένεια του επιχειρηματία, Γιώργου Κυπαρίσση, έχουν επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες οι απαγωγείς του,ζητώντας λύτρα για να αφήσουν ελεύθερο τον 40χρονο, τον οποίο απήγαγαν στις 29 Δεκεμβρίου στο Ντράφι.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, αρχικά οι απαγωγείς είχαν ζητήσει 2 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η οικογένεια του 40χρονου καθυστέρησε τις διαπραγματεύσεις καθώς δεν είχε τα χρήματα, με αποτέλεσμα οι δράστες να μειώσουν το ποσό στο 1,5 εκατομμύριο.

Στη συνέχεια, ο αδελφός του θύματος, ο οποίος είναι σε επαφές με τους δράστες, κατάφερε να κατεβάσει τα λύτρα στο 1 εκατομμύριο προσπαθώντας να συγκεντρώσει το ποσό σε μετρητά.

Τις τελευταίες ημέρες, όμως, οι απαγωγείς έχουν σκληρύνει τη στάση τους και παρόλο που είχαν μειώσει τις απαιτήσεις τους σε 700.000 ευρώ τώρα ζητούν ξανά ένα εκατομμύριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αδελφός του 40χρονου μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να μαζέψει περίπου 200.000 ευρώ σε μετρητά. Στην προσπάθεια να συγκεντρωθούν τα χρήματα έχει προσφερθεί να βοηθήσει και η ελληνοαμερικανίδα φίλη του Γιώργου Κυπαρίσση η οποία μιλούσε μαζί του με βιντεοκλήση την ώρα της απαγωγής.

«Η οικογένεια έχει περιουσία αλλά σίγουρα δεν μπορεί να βρει ένα εκατομμύριο ευρώ σε ρευστό», δήλωσε στο protothema.gr στενός φίλος του 40χρονου ο οποίος πέρασε μαζί του τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση στρέφουν τις έρευνες τους στο επαγγελματικό περιβάλλον του Γιώργου Κυπαρίσση, αξιοποιώντας πληροφορίες για πιθανούς «ανοιχτούς λογαριασμούς» που μπορεί να είχε ο απαχθείς Γιώργος Κυπαρίσσης με τρίτα πρόσωπα, χωρίς να αποκλείονται ακόμη και συνεργαζόμενοι με την εταιρεία εμπορίας ανταλλακτικών του 40χρονου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ