Απαγωγή Κυπαρίσση: Σεσημασμένο ζευγάρι Ελλήνων και ένας φίλος τους οι κύριοι ύποπτοι

Απαγωγή Κυπαρίσση: Σεσημασμένο ζευγάρι Ελλήνων και ένας φίλος τους οι κύριοι ύποπτοι

Στη ΓΑΔΑ έχουν προσαχθεί τρεις ύποπτοι για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, ο οποίος την Παρασκευή το πρωί αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από 70 μέρες ομηρίας.

Η υπόθεση σύμφωνα με πληροφορίες έχει εξιχνιαστεί. Η Αστυνομία συγκέντρωνε τόσο καιρό στοιχεία που οδήγησαν στην προσαγωγή των τριών βασικών υπόπτων. Πρόκειται για δύο άντρες 41 και 34 ετών και μίας γυναίκας 39 ετών. 

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος ήταν ο ρόλος του καθένα στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε τη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσκεψή του συνδέεται με την άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ο Γιώργος Κυπαρισσης μίλησε στις κάμερες και ευχαρίστησε τους γονείς του δημόσια για τον τρόπο που χειρίστηκαν τις διαπραγματεύσεις.

Όπως είπε στους δημοσιογράφους, οι δράστες προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς έξω από το σπίτι του και του έβαλαν χειροπέδες και μια κουκούλα μεταφέροντας τον σε άγνωστο σημείο. Τον χτύπησαν και τον ξύρισαν. Δεν μπορεί να καταλάβει πόσοι ήταν δράστες γιατί δεν τους έβλεπε.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Πρωινές ώρες σήμερα 5/3/22 προσήχθησαν στο τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής και προσωπικής ελευθερίας 41χρονος, 34χρονος και 39χρονη ημεδαποί, οι οποίοι εξετάζονται για τη συμμετοχή τους στην υπόθεση αρπαγής επιχειρηματία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS