Ανοιχτά σήμερα σούπερ μάρκετ, μαγαζιά με click away και κομμωτήρια -Το ωράριο λειτουργίας

Ανοιχτά σήμερα σούπερ μάρκετ, μαγαζιά με click away και κομμωτήρια -Το ωράριο λειτουργίας

Ανοιχτά μπορούν να είναι σήμερα, Κυριακή τα σούπερ μάρκετ, αλλά και τα καταστήματα λιανικής για πωλήσεις μέσω «παράδοσης εκτός» (click away), στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου για τα ψώνια των Χριστουγέννων.

Παράλληλα, προαιρετική είναι και η λειτουργία των κομμωτηρίων. Παρά τη λειτουργία των καταστημάτων με τη μέθοδο του click away η αγοραστική κίνηση μέχρι στιγμής είναι υποτονική, με τους εμπόρους να αγωνιούν για την επιβίωσή τους. Χθεσινό ρεπορτάζ του iefimerida.gr από το κέντρο της Αθήνας επιβεβαίωσε το γεγονός ότι click away δεν «ζέστανε» την αγορά, αφού η οδός Ερμού -ένας από τους πιο πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους της πρωτεύουσας- ήταν άδεια.


Το ωράριο λειτουργίας

Σημειώνεται ότι ορισμένες αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχουν αποφασίσει να ανεβάσουν ρολά για το καταναλωτικό κοινό, ενώ κάποια θα ανοίξουν νωρίτερα από τις 11 το πρωί και θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 19:00 το απόγευμα, ενώ άλλα θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 20:00.

Τα καταστήματα λιανικής της χώρας, πλην Κοζάνης και Δυτικής Αττικής λόγω αυστηρού lockdown, θα λειτουργήσουν 11:00 με 20:00.

Απαραίτητο το SMS στο 13033

Υπενθυμίζεται ότι για μετακίνηση των πολιτών στα σούπερ μάρκετ, στα καταστήματα για «παράδοση εκτός», αλλά και για τα κομμωτήρια, απαιτείται η αποστολή SMS με τον αριθμό 2 στο 13033.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
tp banner

 

 

  

 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2022 YSTEROGRAFO NEWS