Συναγερμός για τον «δράκο των Εξαρχείων»: Άγνωστος επιτέθηκε σε δύο γυναίκες και μια ανήλικη μέσα σε δύο μέρες

Συναγερμός για τον «δράκο των Εξαρχείων»: Άγνωστος επιτέθηκε σε δύο γυναίκες και μια ανήλικη μέσα σε δύο μέρες

Άγνωστος άνδρας έχει σκορπίσει τον τρόμο εδώ και λίγες ημέρες στην περιοχή των Εξαρχείων, έχοντας επιτεθεί σε δύο γυναίκες και σε μια ανήλικη 13 ετών.

Και τα τρία περιστατικά έχουν λάβει χώρα σε πολυσύχναστες οδούς στο κέντρο της Αθήνας, με τους κατοίκους των Εξαρχείων να είναι ιδιαίτερα αναστατωμένοι, καθώς ο άνδρας που έχει καταγγελθεί στις Αρχές κυκλοφορεί ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις επιθέσεις έχουν σημειωθεί μέσα σε διάστημα μόλις δύο ημερών, με τις αστυνομικές αρχές να μελετούν λεπτομερώς ξεχωριστά κάθε καταγγελία προκειμένου να φτάσουν στον δράστη.

Εις βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού η πρώτη επίθεση

Η πρώτη επίθεση, σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία, έγινε το περασμένο Σάββατο. Θύμα ένα 13χρονο κορίτσι. Η επίθεση σημειώθηκε καθώς η ανήλικη ανέβαινε εξωτερική σκάλα κτιρίου. Τότε, το κορίτσι κατήγγειλε ότι ένας άγνωστος άνδρα την άρπαξε από τη μέση και προέβη σε γενετήσιες πράξεις. Η 13χρονη άρχισε να ουρλιάζει και ο δράστης το έβαλε στα πόδια.

Οι άλλες δύο επιθέσεις με διαφορά λίγων λεπτών

Οι άλλες δύο επιθέσεις καταγγέλθηκε ότι έγιναν χθες. Συγκεκριμένα, δύο γυναίκες (διαφορετικές περιπτώσεις μεταξύ τους) κατήγγειλαν ότι χθες νωρίς το πρωί καθώς περπατούσαν σε κεντρικούς δρόμους των Εξαρχείων δέχθηκαν επίθεση από άγνωστο άνδρα.

Η μία εκ των δύο γυναικών κατήγγειλε ότι ο άγνωστος την ακινητοποίησε με τη χρήση σωματικής βίας, την πέταξε στο έδαφος, της έκλεισε το στόμα και προέβη σε γενετήσιες πράξεις, τις οποίες δεν ολοκλήρωσε καθώς η γυναίκα άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα να μαζευτεί κόσμος και ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Η δεύτερη γυναίκα κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα ο οποίος επιχείρησε να την ακινητοποιήσει και να της κλείσει το στόμα. Η ίδια κατάφερε να αντισταθεί, και έτσι o δράστης τράπηκε σε φυγή.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ