Νέα Σμύρνη: Με αναστολή ήταν έξω ο 18χρονος αδελφοκτόνος -«Φώναζε για ασθενοφόρο, του έδωσε τις πρώτες βοήθειες»

Νέα Σμύρνη: Με αναστολή ήταν έξω ο 18χρονος αδελφοκτόνος -«Φώναζε για ασθενοφόρο, του έδωσε τις πρώτες βοήθειες»

Σοκ έχει προκαλέσει η αδελφοκτονία στη Νέα Σμύρνη με έναν 18χρονο να σκοτώνει τον 16χρονο αδελφό του με ένα ψαλίδι το βράδυ της περασμένης Τρίτης (26/12).

Από τις καταθέσεις της γιαγιάς και της μητέρας του ανήλικού θύματος της επίθεσης οι Αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι δύο νεαρά αδέλφια είχαν τσακωθεί μεταξύ τους, προτού γίνει το φονικό, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να παλέψουν με τα χέρια.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν η μητέρα και η γιαγιά των δύο αδελφών, αλλά και η φίλη του θύτη, την ώρα της επίθεσης με το ψαλίδι τα δύο παιδιά τσακώνονταν με αφορμή μια μπλούζα. Πάνω στον καβγά, ο ένας, ο 18χρονος, φέρεται να κάρφωσε με το ψαλίδι τον 16χρονο αδελφό του στο στήθος.

Πώς έγινε το φονικό στη Νέα Σμύρνη -Ο 18χρονος κάρφωσε τον ανήλικο αδελφό του με ψαλίδι

Η φίλη του 18χρονου είπε ότι, την ώρα του καβγά, ετοίμαζαν βαλίτσες, επειδή σχεδίαζαν να πάνε στο εξωτερικό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μητέρα ισχυρίστηκε ότι είχε πάρει ένα ψαλίδι για να ανοίξει κάποιες συσκευασίες και το άφησε στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού, όπου βρίσκονταν τα δύο παιδιά της.

Από τις καταθέσεις προκύπτει ότι το θύμα της επίθεσης έσπρωξε τη μητέρα του, όταν προσπαθούσε να τους χωρίσει, και μετά έτρεξε στο σαλόνι, κλείνοντας πίσω του την πόρτα. Στη συνέχεια, ο 18χρονος φέρεται να άνοιξε την πόρτα με δύναμη, μπαίνοντας μέσα με το ψαλίδι στο χέρι του. Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες αυτές, το κάρφωσε στο στήθος του αδελφού του.

Το θύμα, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η μητέρα του, πήγε στην κουζίνα περπατώντας και έπεσε κάτω, αφού έχασε τις αισθήσεις του, ενώ ο αδελφός του τού έδωσε τις πρώτες βοήθειες, φωνάζοντας παράλληλα να καλέσουν το ασθενοφόρο, κάτι που φέρεται να έκανε η φίλη του.

Με αναστολή ήταν έξω ο 18χρονος θύτης

Η μητέρα των παιδιών είπε ότι ήταν πολύ συγχυσμένη και στεναχωρημένη, καθώς ο γιος της είναι με αναστολή και φοβήθηκε ότι θα πάει στη φυλακή. Η μητέρα από την πρώτη στιγμή ισχυρίστηκε πως ήταν ατύχημα.

Συγκεκριμένα φέρεται να είπε:

«Στους αστυνομικούς που ήρθαν στο σπίτι δεν είπα τα πράγματα όπως έγιναν γιατί ήμουν πολύ συγχυσμένη, πολύ στεναχωρημένη για τα παιδιά μου και δεν ήθελα ο [18χρονος] επειδή είναι με αναστολή να πάει στη φυλακή. Δείξτε επιείκεια στον υιό μου, δεν θέλω να πάει φυλακή, έχει μπει στον ίσιο δρόμο και αυτό που έγινε ήταν ατύχημα».

Από την πλευρά του, ο πατέρας των παιδιών φέρεται να υποστήριξε ότι τον πήρε τηλέφωνο η μητέρα των παιδιών, πρώην σύζυγός του, και του είπε ότι το ένα είχε ατύχημα και αιμορραγούσε, αφού τραυματίστηκε με ψαλίδι, ενώ φέρεται να του είπε ότι είχε κιτρινίσει και του είχε γυρίσει η γλώσσα.

«Είχαν παραβατική συμπεριφορά στο παρελθόν»

Ο πατέρας των παιδιών δηλώνει ότι έφτασε στο σπίτι, αφού έφυγε από τη δουλειά του, και είδε το παιδί αναίσθητο στο πάτωμα, με διασώστες να του έχουν βάλει σωληνάκια στο στόμα και να προσπαθούν να τον επαναφέρουν. Ο ίδιος είπε ότι τα παιδιά είχαν μπλέξει με κακές παρέες και ότι είχαν παρουσιάσει παραβατική συμπεριφορά, έχοντας απασχολήσει την αστυνομία στο παρελθόν για ληστείες και κλοπές.

«Μεταξύ τους γνωρίζω ότι μαλώνανε καμιά φορά, αλλά όπως μαλώνουν τα αδέλφια, που συνήθως μετά τα βρίσκουν και όλα είναι καλά», είπε ο πατέρας, μεταξύ άλλων.

«Με τη μητέρα τους είχαν σχετικά καλές σχέσεις, μαλώνανε φραστικά καμιά φορά, αλλά την αγαπάνε και γενικά έχουν καλές σχέσεις. Δεν ξέρω πώς ο [16χρονος] τραυματίστηκε γιατί κανένας δεν πρόλαβε να με ενημερώσει».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ