Θέμης Αδαμαντίδης: Αλλόκοτα όσα λέγονται, δεν έχω καμία σχέση -Ευτυχώς, δεν ζει η μανούλα μου

Θέμης Αδαμαντίδης: Αλλόκοτα όσα λέγονται, δεν έχω καμία σχέση -Ευτυχώς, δεν ζει η μανούλα μου

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες ξανά στο επίκεντρο, με αφορμή την εξάρθρωση οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.

Η συγκεκριμένη σπείρα έκανε «ντελίβερι» σε σπίτια και νυχτερινά κέντρα, έχοντας πραγματοποιήσει τουλάχιστον 750 συναλλαγές. Σύμφωνα με τον «τιμοκατάλογο», το μισό γραμμάριο κοκαΐνης πωλούνταν τουλάχιστον 35 ευρώ και το γραμμάριο κάνναβης τουλάχιστον 5 ευρώ. Το κέρδος των μελών της σπείρας υπολογίζεται πως υπερβαίνει τις 70.000 ευρώ.

Ωστόσο, ο Θέμης Αδαμαντίδης, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, τονίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με κανένα από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και ότι «δεν είναι κουμπάρος του φερόμενου ως αρχηγού της, τον οποίο ούτε καν γνωρίζει».

Θέμης Αδαμαντίδης: Ο δικηγόρος μου θα κάνει αγωγές σε όσους έχουν χειριστεί έτσι αυτό το θέμα με το όνομά μου

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων STAR, το βράδυ της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου, ο Θέμης Αδαμαντίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι αλλόκοτα όλα αυτά και αδιακρισία μεγάλη. Έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου, στον Κούγια, και θα κάνει αγωγές σε όσους έχουν χειριστεί έτσι αυτό το θέμα με το όνομά μου».

Όπως ανέφερε επίσης ο δημοφιλής τραγουδιστής, «δεν έχω κανένα ένταλμα, ούτε έχω σχέση με αυτό το ζήτημα, και θα δουν αγωγές αυτή τη φορά, γιατί τους έχω αφήσει πολλές φορές και δεν έχω ασχοληθεί, αλλά τελικά κάνουν το παν, οτιδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο, αρκεί να βγάλουν λεφτά... Αρκεί να κονομήσουν. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, ρε παιδιά».

Τέλος, κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο Θέμης Αδαμαντίδης τόνισε: «Ευτυχώς που έχει φύγει η μανούλα μου από τη ζωή, γιατί, εάν μάθαινε όλα αυτά αυτή τη στιγμή, θα έφευγε από αυτή την αιτία».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS