13033: Αλλαγές στα SMS μετά το σκληρό lockdown στη Δυτική Αττική -Τι ισχύει

13033: Αλλαγές στα SMS μετά το σκληρό lockdown στη Δυτική Αττική -Τι ισχύει

Με το νέο σκληρό lockdown που ανακοινώθηκε στη Δυτική Αττική, αλλαγές ισχύουν και για τα SMS στο 13033 που όλοι οι πολίτες ανεξαιρέτως χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους εν μέσω των περιοριστικών μέτρων.

Στη Δυτική Αττική από την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, μετά την ανακοίνωση για νέα μέτρα και αυστηρό lockdown, οι κωδικοί μετακίνησης ισχύουν έως τις 18:00 το απόγευμα, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδαέως τις 22:00το βράδυ.

Αναλυτικότερα για τους δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Μάνδρας - Ειδυλλίας ισχύουν τα παρακάτω:

Eπέκταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 18:00- 05:00 εξαιρουμένων των εργαζομένων και μόνο οι οποίοι θα μπορούν να μετακινούνται από την οικία τους και προς την εργασία τους και αντιστρόφως με αποκλειστική άδεια του εργοδότη τους.
Aναστολή λειτουργίας του λιανεμπορίου ακόμα και με τη μέθοδο του click away, των κομμωτηρίων, των καταστημάτων περιποίησης νυχιών, των βιβλιοπωλείων και όλων των επιχειρήσεων.
Αναστολή πάσης φύσεως εκκλησιαστικών τελετών κάθε δόγματος εξαιρουμένων των εξόδιων ακολουθιών με παρουσία μόνο στενών συγγενών που δεν θα ξεπερνούν τα 10 άτομα καθώς και η αναστολή ελεύθερης πρόσβασης σε ναούς για ατομική προσευχή και η τέλεση όλων των εκκλησιαστικών λειτουργιών μόνο με παρουσία κληρικών.
Αναστολή λειτουργίας όλων των λαϊκών αγορών στους δήμους αυτούς

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS