Η μάχαιρα των «Πιστών»

Η μάχαιρα των «Πιστών»

Λοιπόν, τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ενίοτε αποδεικνύονται λιαν χρήσιμα, υπό την προϋπόθεση ότι τα χρησιμοποιούν σοβαροί άνθρωποι.

Όπως αυτό το κείμενο που μου προώθησε φίλος και αναφέρεται σε εμπειρία Άγγλου που θέλησε να την κάνει γνωστή σε όσο το δυνατόν περισσότερους. Το θέμα είναι επίκαιρο και αναφέρεται στο Ισλάμ και τις αξίες του. Το περιστατικό συνέβη στο Λονδίνο, βεβαίως καθώς στην Μεγάλη Βρεταννία ο ισλαμισμός είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη θρησκεία.

Ο συγγραφέας του κειμένου που λέγεται Τζων Χάρισσον μας ενημερώνει ότι παρακολούθησε μία συνέλευση στην οποία έγιναν παρουσιάσεις από τρεις ομιλητές για τις τρεις θρησκείες, την Ρωμαιοκαθολική, την προτεσταντική και την Μουσουλμανική και ανέπτυξε ο καθένας τις πεποιθήσεις του. Ο συγγραφέας ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα σε αυτά που είπε ο ιμάμης για τις βάσεις του Ισλάμ. Όταν ήλθε η ώρα των ερωτήσεων ερώτησε τον ιμάμη αν κάνει λάθος καθώς έχει καταλάβει ότι οι περισσότεροι ιμάμηδες και κληρικοί του Ισλάμ ‘έχουν δηλώσει έναν ιερό πόλεμο εναντίον των απίστων του κόσμου και ότι με την δολοφονία ενός απίστου έχουν εξασφαλίσει την μετάβασή τους στον Παράδεισο. Ζήτησε δε από τον ιμάμη να του δώσει τον ορισμό του απίστου.

Ο ιμάμης απάντησε ότι άπιστοι είναι αυτοί που δεν πιστεύουν. Τότε ο ερωτών του είπε ότι εκείνο που κατάλαβε είναι ότι όλοι οι οπαδοί του Αλλαχ έχουν εντολή να σκοτώσουν όλους όσοι δεν είναι οπαδοί του Αλλάχ ώστε να έχουν μία θέση στον Παράδεισο.

Η έκφραση το πρόσωπο του ιμάμη άλλαξε και πρόφερε ως απάντηση ένα δειλό «ναι».

Στη συνέχεια ο συγγραφέας του κειμένου δήλωσε στον ιμάμη: Προσπαθώ να φανταστώ τον Πάπα Βενέδικτο να διατάζει όλους του καθολικούς να αρχίσουν να σκοτώνουν Μουσουλμάνους ή τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι να παροτρύνει όλους τους προτεστάντες να κάνουν το ίδιο προκειμένου να τους εξασφαλίσουν μία θέση στον Παράδεισο…. Έχω επίσης ένα πρόβλημα με το να είμαι «φίλος» σας, όταν εσείς και οι κληρικοί αδελφοί σας λέτε στους οπαδούς σας να με σκοτώσουν. Σας ερωτώ λοιπόν. Θα επιλέγατε τον Αλλάχ σας που σας λέει να με σκοτώσετε για να πάτε στον Παράδεισο ή τον Ιησού που μου λέει να σας αγαπώ γιατί θα με πάρει στον Παράδεισο και θέλει να είστε κι εσείς μαζί μου;;»

Προσθέτει ο συντάκτης του κειμένου. Σε είκοσι χρόνια οι μουσουλμάνοι ψηφοφόροι στην Βρεταννία θα μπορούν να εκλέξουν κυβέρνηση συμβατή με τον νόμο της Σαρίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ