Κέιτ Μίντλετον: Reuters και άλλα πρακτορεία αποσύρουν την φωτό της ως «πειραγμένη» -Το εξώφθαλμο photoshop

Κέιτ Μίντλετον: Reuters και άλλα πρακτορεία αποσύρουν την φωτό της ως «πειραγμένη» -Το εξώφθαλμο photoshop

Επικαλούμενα ανησυχίες ότι είναι «πειραγμένη» πολλά διεθνή πρακτορεία απέσυραν την πρώτη επίσημη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον, που δόθηκε στη δημοσιότητα μετά την επέμβασή της στην κοιλιακή χώρα.

Και αυτή η εξέλιξη αποτελεί μια νέα τροπή αναφορικά με το θρίλερ για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Το Associated Press (ΑP), το Reuters, το Γαλλικό Πρακτορείο (AFP) και το Getty Images έδωσαν οδηγίες στους πελάτες τους να μη χρησιμοποιούν τη φωτογραφία της Κέιτ με τα τρία παιδιά της, που είχε δώσει στη δημοσιότητα το παλάτι του Κένσινγκτον.

Το AP ανέφερε ότι οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή επειδή «μετά από πιο επισταμένη επιθεώρηση, φαίνεται ότι η πηγή έχει αλλοιώσει την εικόνα» και η φωτογραφία έδειχνε «μια ασυνέπεια στην ευθυγράμμιση του αριστερού χεριού της πριγκίπισσας Σάρλοτ», της κόρης της Κέιτ Μίντλετον.

Το Γαλλικό Πρακτορείο τόνισε ότι η φωτογραφία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί γιατί είχε «πειραχτεί», χωρίς να δώσει διευκρινίσεις, ενώ το Reutes σημείωσε ότι έσβησε τη φωτογραφία «μετά από εξέτασή της μετά τη δημοσίευση».

Σε ποια σημεία είχε γίνει photoshop στην φωτό της Κέιτ Μίντλετον

Από τα χέρια του πρίγκιπα Λούις μέχρι τα σχέδια των ρούχων και τις γραμμές που δεν ταιριάζουν, πολλοί ήταν εκείνοι που εξαρχής είχαν εντοπίσει ανακρίβειες στη φωτό της Κέιτ Μίντλετον.

Τα πιο εξώφθαλμα «λάθη» στην φωτογραφία ήταν η απουσία της βέρα της Κέιτ Μίντλετον, η θολή φούστα της Σάρλοτ και το μανίκι της μικρής που λείπει εν μέρει, καθώς και το λάθος ευθυγραμμισμένο φερμουάρ της Κέιτ.

Η βέρα της Κέιτ Μίντλετον είχε αφαιρεθεί και η φούστα της Σαρλότ μάλλον δεν έστεκε όπως φαίνεται στη φωτό

Σιγή από το παλάτι του Κένσιγκτον

Τα πρακτορεία ειδήσεων συχνά χρησιμοποιούν εξειδικευμένο λογισμικό για να ελέγξουν φωτογραφίες για στοιχεία αλλοίωσής τους. Η ραγδαία πρόοδος στην τεχνητή νοημοσύνη τα τελευταία χρόνια έχει διευκολύνει την έκδοση πειστικών fake φωτογραφιών και βίντεο, δημιουργώντας περαιτέρω δυσκολίες επαλήθευσης για τους οργανισμούς μέσων ενημέρωσης, σχολιάζει το CNN.

Το παλάτι του Κένσιγκτον δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής την εξέλιξη.

Η πρώτη φωτό και το πρώτο μήνυμα της Κέιτ Μίντλετον μετά την εγχείρηση

Η φωτογραφία είχε αναρτηθεί στον επίσημο λογαριασμό του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας στην πλατφόρμα Χ την Κυριακή συνοδευόμενη από ένα μήνυμα για τη γιορτή της μητέρας μαζί με ένα ευχαριστώ από την Κέιτ για τη συνεχή υποστήριξη του κοινού τους τελευταίους δύο μήνες.

«Σας ευχαριστώ για τις ευγενικές ευχές σας και για την συνεχιζόμενη υποστήριξη σας στην διάρκεια των τελευταίων δύο μηνών», έγραψε η σύζυγος του διαδόχου του θρόνου Πρίγκιπα Ουίλιαμ, ευχόμενη σε όλους μία «Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας».

Τη φωτογραφία φερόταν να είχε τραβήξει ο σύζυγος της Κέιτ, πρίγκιπας Γουίλιαμ την περασμένη εβδομάδα στο κάστρο του Ουίνδσορ λίγο έξω από το Λονδίνο.

Η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας η οποία παρέμεινε στο Διαδίκτυο το βράδυ της Κυριακής, παρά τις ειδοποιήσεις απόσυρσης, έγινε μετά την ανακοίνωση των Ανακτόρων του Κένσινγκτον τον Ιανουάριο ότι η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον είχε νοσηλευτεί μετά από χειρουργική επέμβαση και θα έκανε ένα διάλειμμα από τα επίσημα βασιλικά καθήκοντα μέχρι μετά το Πάσχα.

Το γεγονός ότι δεν δόθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους της χειρουργικής επέμβασης της εν αναμονή βασίλισσας και η παρατεταμένη απουσία της από τα φώτα της δημοσιότητας έχει πυροδοτήσει ένα κύμα εικασιών και θεωριών συνωμοσίας για την κατάσταση της υγείας της.

Η τελευταία φορά που η Κέιτ είχε εμφανιστεί δημόσια ήταν ανήμερα των Χριστουγέννων στον εκκλησιασμό μελών της βασιλικής οικογένειας στο κτήμα Σάντριγχαμ.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ