Κέιτ Μίντλετον: Είναι χάλια μετά το σκάνδαλο με την φωτογραφία – «Είναι ντροπή που το Παλάτι την άδειασε»
Πηγή: Instagram/ The Prince and Princess of Wales

Κέιτ Μίντλετον: Είναι χάλια μετά το σκάνδαλο με την φωτογραφία – «Είναι ντροπή που το Παλάτι την άδειασε»

Μετά την επεξεργασία της φωτογραφίας με τα παιδιά της και τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να είναι εξαιρετικά στεναχωρημένη και να δυσκολεύεται να διαχειριστεί όλα όσα γράφονται για εκείνη στον διεθνή Τύπο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανέλαβε δημοσίως την ευθύνη για την οικογενειακή φωτογραφία που κυκλοφόρησε από το παλάτι του Κένσινγκτον την Κυριακή, καθώς ζήτησε συγγνώμη για τη «σύγχυση».

Αυτό συνέβη μετά από μια σειρά θεωριών συνωμοσίας για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, ενώ 6 από τα κορυφαία πρακτορεία φωτογραφιών στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Press Association, απέσυραν την φωτογραφία υπό την ανησυχία ότι η «πηγή έχει παραποιήσει την εικόνα».

Πηγές από τον βασιλικό κύκλο τώρα προειδοποιούν για την αρνητική επίδραση που μπορεί να έχουν αυτές οι φήμες για την μελλοντική βασίλισσα της Βρετανίας καθώς αναρρώνει μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο.

«Είναι φοβερό να βρίσκεσαι κάτω από όλον αυτόν τον δημόσιο εξονυχιστικό έλεγχο όταν αναρρώνεις από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση», δήλωσε στην ιστοσελίδα Page Six μία βασιλική πηγή.

Και συνέχισε: «Οι φήμες -ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο, αλλά η Κέιτ αναρρώνει καλά και θα επιστρέψει μέχρι το Πάσχα. Απλά πρέπει να την αφήσουν ήσυχη». Μία άλλη πηγή εξήγησε: «Ανησυχώ για όλη αυτή την προσοχή στην Κάθριν. Δεν έδειχνε καθόλου χαρούμενη στο αυτοκίνητο τη Δευτέρα».

keit middleton 1203
Η οικογενειακή φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον με τα 3 παιδιά της για την Ημέρα της Μητέρας. Πηγή: Prince of Wales / Kensington Palace


«Θα αισθάνεται δυστυχισμένη»

Παρά τις εκκλήσεις για τη δημοσίευση της αρχικής εικόνας, το Παλάτι του Κένσινγκτον επέμεινε ότι δεν θα επανεκδώσει την αμοντάριστη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον και των παιδιών της. Όπως αποκαλύφθηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν αυτός που τράβηξε την φωτογραφία της συζύγου του με τα παιδιά τους την περασμένη Παρασκευή. Στη συνέχεια η πριγκίπισσα της Ουαλίας την επεξεργάστηκε για να την δημοσιοποιεί το Παλάτι στο Instagram την Κυριακή.

Χθες η Κέιτ Μίντλετον εθεάθη στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου μαζί με τον σύζυγό της καθώς έφυγε από το Ουίνδσορ για ένα ιδιωτικό ραντεβού.

Ειδικός επί των βασιλικών θεμάτων υποστήριξε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκεται σε «εύθραυστη ψυχική και σωματική κατάσταση» και ότι «θα αισθάνεται δυστυχισμένη» εν μέσω της διαμάχης για τη φωτογραφία.

Η Jennie Bond, που σχολιάζει συχνά βασιλικά θέματα, τόνισε ότι η Κέιτ Μίντλετον «πρέπει τώρα να αισθάνεται έντονη πίεση όταν θα πρόκειται να εμφανιστεί δημόσια». «Κινδυνεύουμε να εκφοβίσουμε μια κυρία που προσπαθεί να αναρρώσει από μια πολύ σοβαρή εγχείρηση. Σκέφτομαι πώς πρέπει να αισθάνεται σήμερα το πρωί. Απολύτως δυστυχισμένη, νομίζω», ανέφερε η Jennie Bond. Και πρόσθεσε: «Η πίεση έχει διπλασιαστεί και υπερδιπλασιαστεί. Νομίζω ότι βρίσκεται σε εύθραυστη ψυχική και σωματική κατάσταση. Και πρέπει να την αφήσουμε ήσυχη».

Ρίτσαρντ Ίντεν για Κέιτ Μίντλετον: Το Παλάτι την «άδειασε» – Είναι ντροπή

Βασιλικός ειδικός ανέφερε ότι μετά την διαμάχη για την φωτογραφία «άδειασαν» την πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν «αγενής» αφού άφησε να αναλάβει όλο το βάρος εκείνη για την γκάφα.

Ο συντάκτης βασιλικών θεμάτων της Daily Mail, Ρίτσαρντ Ίντεν δήλωσε ότι οι υπάλληλοι του Κένσινγκτον συμπεριφέρθηκαν «επαίσχυντα», αφού η Κέιτ Μίντλετον εξέδωσε δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ζήτησε συγγνώμη.

«Είμαι τόσο λυπημένος και κάπως απογοητευμένος για το όλο θέμα, επειδή λυπάμαι τόσο πολύ για την Κάθριν», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

«Ουσιαστικά, έχει δεχτεί τόση πίεση από τον κόσμο που λέει “θέλουμε μια φωτογραφία, θέλουμε να μάθουμε πώς είναι, πείτε μας πώς είναι” και τέτοια πράγματα. Και τελικά εκδίδει αυτή τη φωτογραφία, την οποία τράβηξε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Το ξεκαθαρίζουν αυτό όταν εκδίδουν τη φωτογραφία. Δεν είναι κάτι προσωπικό, εκδόθηκε από τους ανθρώπους επικοινωνίας του παλατιού του Κένσινγκτον και στη συνέχεια την άδειασαν», τόνισε ο Ρίτσαρντ Ίντεν.

Μάλιστα εκτίμησε ότι η Κέιτ Μίντλετον είτε αναγκάστηκε είτε συμφώνησε να εκδώσει μία δημόσια συγγνώμη. «Νομίζω ότι είναι ντροπή. Είναι πολύ αγενές εκ μέρους του πρίγκιπα Ουίλιαμ να ρίχνει το βάρος σε εκείνη. Για όνομα του Θεού, αυτός είναι που τράβηξε τη φωτογραφία», είπε ο δημοσιογράφος.

«Και οι αξιωματούχοι τη δημοσιοποίησαν. Την έδωσαν στη δημοσιότητα, είναι η δουλειά τους. Νομίζω ότι είναι απολύτως ντροπιαστικό το γεγονός ότι της είπαν “πήγαινε να εξηγήσεις τι έκανες”. Όχι, αυτή είναι η δική τους δουλειά. Αναλάβετε κάποια ευθύνη», υπογράμμισε ο δημοσιογράφος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ