Google: Η αποκάλυψη του πειραματικού αυτοοδηγούμενου οχήματος

google car

H αποκάλυψη του ένος πολύ φιλόδοξου και παράλληλα καινοτόμου project για την Google έγινε με την παρουσίαση του πρώτου αυτοοδηγούμενου αυτοκινήτου της. Η πανίσχυρη εταιρεία αποκάλυψε το πρώτο πραγματικό πρωτότυπο του οχήματος. Με σχετική ανάρτηση της εταιρείας στο Google+ αναφέρονται τα εξής:  «Το όχημα που είχαμε αποκαλύψει τον Μάιο ήταν ένα πρώιμο ομοίωμα- δεν είχε καν πραγματικά φώτα. Από τότε, δουλεύουμε πάνω σε διαφορετικά πρωτότυπα πρωτοτύπων, το καθένα σχεδιασμένο για τη δοκιμή διαφορετικών συστημάτων ενός αυτοοδηγούμενου οχήματος  για παράδειγμα, τα τυπικά τμήματα του αυτοκινήτου όπως τα φρένα και το τιμόνι, καθώς και τμήματα που έχουν να κάνουν με την αυτόνομη οδήγηση, όπως ο υπολογιστής και οι αισθητήρες».

Aξίζει να σημειωθει, ότι όλα αυτά τα κομμάτια συνδέθηκαν μεταξύ τους, σε ένα πλήρως λειτουργικό όχημα- «το πρώτο μας πλήρες πρωτότυπο, για πλήρως αυτόνομη οδήγηση».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ