Οι τίτλοι τέλους του Ερίκ Αμπιντάλ [video]

abidaltelos

Το ανεπίσημο τέλος της μεγάλης καριέρας του Ερίκ Αμπιντάλ δόθηκε με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα Ολυμπιακός - Πανιώνιος. Το επίσημο δόθηκε σήμερα, με συνέντευξη Τύπου του 35χρονου Γάλλου στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο οποίο αναφέρθηκε κυρίως στους λόγους της απόφασής του και έκανε μια αναδρομή στην καριέρα του.

" Σήμερα σας δηλώνω επίσημα την απόφασή μου να τελειώσω την επαγγελματική μου καριέρα, εδώ στον Ολυμπιακό. Ο λόγος που πήρα την απόφαση, είναι καθαρά προσωπικός και μέσα από την καριέρα μου έχω αποδείξει πότε μπορώ να πάρω αυτή την απόφαση.  Οι ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου καταλαβαίνουν οι ίδιοι πότε έρχεται αυτή η στιγμή και η δική μου ήρθε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο, τον Πιέρ (σ.σ. Ισά), τον Κριστιάν (σ.σ. Καρεμπέ), το τεχνικό τιμ, το ιατρικό και όλους τους ανθρώπους που συνεργάτηκα στον Ολυμπιακό. Θέλω να δηλώσω ότι είμαι περήφανος που ήμουν μέλος του συλλόγου. Πάντα είναι μία ομάδα που πάντα παίζει σε υψηλό επίπεδο. Εκτός από όσους ευχαρίστησα ήδη, θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές και τα επιτελεία των ομάδων που αγωνίστηκα. Έζησα μεγάλες στιγμές που θα υπάρχουν πάντα στην καρδιά και το μυαλό μου. Ήρθε η ώρα να αλλάξω σελίδα και κεφάλαιο στη ζωή μου. Πριν μπούμε στις ερωτήσεις θέλω να πω πως η σχέση μου με τον Ολυμπιακό δεν τελειώνει εδώ. Προφανώς όχι σαν παίκτης αλλά από ένα άλλο πόστο".

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου.

https://www.youtube.com/watch?v=obCBpT-QKNc

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ