Μίτσελ: "Θα νικήσουμε γιατί έτσι πρέπει"

mitselsyntyp

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο τη Μάλμε για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του champions league και θα μάθει αν θα έχει συνέχεια η ευρωπαϊκή του πορεία. Οι "ερυθρόλευκοι" αν δε χάσουν θα είναι σίγουρα στο Europa league, ενώ για να συνεχίσουν στην κορυφαία διοργάνωση θα πρέπει να νικήσουν και να χάσει η Γιουβέντους στην έδρα της από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Μίτσελ έδωσε σήμερα την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και ήταν απόλυτος για το στόχο της ομάδας του και για το αν υπάρχει περίπτωση να  έχει πρώτο μέλημα πώς θα διαφυλάξει το να μη χάσει αύριο. 

"Συμπληρώνω σχεδόν δύο χρόνια εδώ και πάντα παίζω για τη νίκη. Δεν σχεδιάζω ποτέ την ισοπαλία, γιατί έτσι μπορείς να χάσεις. Ξέρουμε πως θα μπορούσε να αποτελέσει μια δικαιολογία πως είχαμε την Ατλέτικο και την Γιουβέντους στον όμιλο, αλλά ακόμα δεν έχουμε μείνει εκτός διοργάνωσης. Εμείς αύριο θα κερδίσουμε το παιχνίδι και θα περιμένουμε τι θα γίνει στο άλλο ματς. Εμείς θα κερδίσουμε γιατί είναι υποχρέωσή μας.
Γνωρίζουμε τη Μάλμε. Την έχουμε δει. Την σεβόμαστε και την αναγνωρίζουμε. Όπως και η Μάλμε, έτσι κι εμείς, είχαμε το ίδιο πρόβλημα, γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε την Ατλέτικο και τη Γιουβέντους. Όμως, εμείς έχουμε τα όπλα μας, είμαστε δυνατοί στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι".

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ