Στο Μιλάνο για την πρωτιά ο Ολυμπιακός

osfpmilano1

Στο θρίλερ του ομίλου του στο Top16 της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός ξέρει ότι για να γελάσει στο τέλος πρέπει να είναι απόλυτα συνεπής. Απόψε (21.45) η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει άλλη μια δύσκολη αποστολή, παίζοντας στο Μιλάνο με την ιταλική ομάδα που ουσιαστικά έχει αποκλειστεί αλλά ουδέποτε παραδίδεται. Οι "ερυθρόλευκοι" μετά τις χθεσινές νίκες των ΤΣΣΚΑ και Φενερμπαχτσέ χρειάζονται απαραίτητα τη νίκη για να παραμείνουν πρώτοι στον όμιλο και με πλοενέκτημα για την κατάτηση μιας θέσης που θα δίνει πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και όπως είπε, "η Αρμάνι είναι μια ομάδα πολύ μαχητική σε άμυνα και επίθεση. Παίζουν με ενέργεια, βάζουν τα κορμιά τους στη φωτιά, πρέπει να είμαστε μαχητικοί σε άμυνα και επίθεση. Είναι ομάδα με σκαμπανεβάσματα σε άμυνα και επίθεση και εκεί πρέπει να χτυπήσουμε. Πρέπει να πάμε το παιχνίδι εκεί που εμείς θέλουμε, θα πρέπει να εξουδετερώσουμε τα ατού τους και να κάνουμε τη δική μας δουλειά σε άμυνα και επίθεση".

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ