Προκριματικά Euro: Ισοπαλία με καλή εμφάνιση για την Εθνική στη Βοσνία

Προκριματικά Euro: Ισοπαλία με καλή εμφάνιση για την Εθνική στη Βοσνία

Με έναν πολύ σημαντικό βαθμό, που βάσει της εξέλιξης την οποία είχε η συνάντηση θα μπορούσαν να είναι ακόμη και τρεις, «απέδρασε» η Εθνική ομάδα από την έδρα της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα απέσπασε ισοπαλία 2-2 στη Ζένιτσα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των προκριματικών στο Euro 2020 (10ος όμιλος) και έχει μικρό προβάδισμα έναντι των Βαλκάνιων για τη δεύτερη θέση, αν θεωρηθεί πως η Ιταλία είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Το απίστευτα κακό ξεκίνημα της Εθνικής τιμωρήθηκε με δύο γκολ σε ένα τέταρτο από τους Βόσνιους, που σκόραραν στο 10΄ με τον Βίσκα και στο 15΄ με φάουλ του Πιάνιτς, φάση που φέρει πολύ μεγάλη ευθύνη ο Βλαχοδήμος.

Ο Αναστασιάδης άλλαξε σχηματισμό (από 3-5-2 σε 4-4-2) μεταφέροντας τον Κουρμπέλη στη μεσαία γραμμή, ο Φορτούνης έχασε πολύ καλή ευκαιρία στο 22΄, αλλά η ελληνική ομάδα είχε αρχίσει να κρατά την μπάλα.

Η είσοδος του Μασούρα αντί του Μπουχαλάκη έκανε ακόμη πιο δραστήρια την Εθνική, που εξακολουθούσε να έχει κατοχή. Σε ένα δίλεπτο τα πάντα άλλαξαν, καθώς στο 64΄ ο Φορτούνης μείωσε με πέναλτι που είχε κάνει στον ίδιο ο Σούνιτς, ενώ στο 65΄ αποβλήθηκε ο Πιάνιτς, για φάουλ στον Ζέκα.

Ο Αναστασιάδης αφαίρεσε ακόμη έναν μέσο από την ενδεκάδα για να βάλει επιθετικό, με τον Κολοβό να παίρνει τη θέση του Κουρμπέλη και να απειλεί άμεσα τη Βοσνία με ισοφάριση στο 76΄, όταν ο Σέχιτς απέκρουσε σωτήρια με το πόδι (!) το σουτ του Έλληνα διεθνή, ενώ το ίδιο έπραξε και δύο λεπτά αργότερα, σε προσπάθεια του Σάμαρη.

Η αφόρητη, πλέον, πίεση των διεθνών στην περιοχή του Σέχιτς απέφερε τελικά καρπούς στο 85΄, όταν ο Κολοβός ισοφάρισε με «κεφαλιά-δυναμίτη» από σέντρα του Ζέκα, χαρίζοντας ένα βαθμό που στην τελική «σούμα» του ομίλου θα μπορούσε να δώσει την πρόκριση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ