Γκάφα: Κρατούμενοι στη Βενεζουέλα έσκαψαν τούνελ σε φυλακή για να αποδράσουν, αλλά έπεσαν σε αστυνομικούς [βίντεο]

Γκάφα: Κρατούμενοι στη Βενεζουέλα έσκαψαν τούνελ σε φυλακή για να αποδράσουν, αλλά έπεσαν σε αστυνομικούς [βίντεο]

Μάλλον δεν σχεδίασαν και τόσο καλά την απόδρασή τους από φυλακή της Βενεζουέλας μια ομάδα κρατουμένων, που έσκαψαν τούνελ για να πέσουν πάνω σε μια ομάδα αστυνομικών, οι οποίοι μετείχαν εκείνη την ώρα σε άσκηση έξω από το σωφρονιστικό κατάστημα!

Κάμερα κατέγραψε στις 17 Απριλίου την ζωγραφισμένη στα πρόσωπα απογοήτευση κάπου 20 κρατούμενων σε φυλακή του Μαρακαΐμπο της βορειοδυτικής Βενεζουέλας όταν συνειδητοποίησαν ότι πιάστηκαν στα πράσα ενώ έβγαιναν ένας ένας από το τούνελ – μια άβολη στιγμή όχι μόνον για τους ίδιους, αλλά και για τους περίπου 30 αστυνομικούς που ήταν άοπλοι, εκείνη την ώρα.

Στο σημείο κλήθηκαν ενισχύσεις από την αστυνομία, την εθνοφρουρά και τις υπηρεσίες πληροφοριών της Βενεζουέλας, αλλά ο δήμαρχος του Μαρακαΐμπο επιβεβαίωσε αργότερα η κατάσταση τέθηκε υπό έλεγχο.

Η αστυνομία σημείωσε ότι τρεις εκ των κρατουμένων τραυματίστηκαν ελαφρά στη διάρκεια μιας από τις αποτυχημένες πιθανώς απόπειρες απόδρασης στην ιστορία της Βενεζουέλας.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ