Πάλεψε αλλά έχασε ο Παναθηναϊκός από τη Μπαρτσελόνα

paobarcaoaka

Ο Παναθηναϊκός έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία απόψε να γίνει το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του ομίλου του και να προκριθεί με πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

Δεν ήταν μόνο η ήττα από τη Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ με 81-77, αλλά το ότι την ίδια ώρα έχανε η Μακάμπι στο Βελιγράδι από τον αποκλεισμένο Ερυθρό Αστέρα και αν η ελληνική ομάδα είχε πάρει τη νίκη, θα είχε "αγκαλιάσει" τη δεύτερη θέση.

Ο Παναθηναϊκός έκανε εντυπωσιακή εκκίνηση στον αγώνα, πήρε μια σημαντική διαφορά και στο δεκάλεπτο ήταν μπροστά με 21-16. Η δεύτερη περίοδος όμως ήταν καταστροφική. Με επί μέρους σκορ 26-11 η Μπαρτσελόνα έκανε... πάρτι και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 42-32 και έχοντας βάλει γερές βάσεις για τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα παράτησε, έφτασε εκ νέου τη διαφορά μέχρι και στο ένα καλάθι, αλλά οι Καταλανοί είχαν λύσεις στα κρίσιμα σημεία και κατάφεραν να κρατήσουν την πολύτιμη νίκη, που τους φέρνει πλέον αυτούς επικρατέστερους για την προνομιούχο θέση.

Ο Μπατίστα με 16 πόντους, ο Γκιστ με 14 και ο Διαμαντίδης με 12 ήταν οι πρώτοι σκόρερ του Παναθηναϊκού, ο Ντόελμαν με 21 και ο Ναβάρο με 17 έκαναν τις μεγαλύτερες ζημιές από τη Μπαρτσελόνα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ