Ολυμπιακός: Τελειώνει η μεταγραφή του Κάρμο από την Πόρτο - Πετάει για ιατρικά

Ολυμπιακός: Τελειώνει η μεταγραφή του Κάρμο από την Πόρτο - Πετάει για ιατρικά

Όλο και πιο κοντά στην απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο από την Πόρτο βρίσκεται ο Ολυμπιακός!

Σύμφωνα με τα πορτογαλικά Μέσα, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μια ακόμη προσπάθεια τις τελευταίες ώρες για την απόκτηση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού, με τις διαπραγματεύσεις με τους «δράκους» να αφήνουν αίσθημα αισιοδοξίας στους Πειραιώτες.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα το «Jonas das Transferências», η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο, καθώς ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός έχει ήδη πει το «ναι» και περιμένει να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Πόρτο. Εάν οι «ερυθρόλευκοι» καταφέρουν να ολοκληρώσουν θετικά την υπόθεση, τότε ο Κάρμο θα μεταβεί στο λιμάνι με ενοίκιο και οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Την είδηση μάλιστα επιβεβαίωσε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με τον Ιταλό ωστόσο να το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και να τονίζει ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από το οριστικό deal με την Πόρτο. Μάλιστα ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει ότι ο Κάρμο ετοιμάζεται για να «πετάξει» ώστε να περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Την ίδια στιγμή, στη Γαλλία αναφέρουν ότι η Λυών πέταξε... λευκή πετσέτα, τονίζοντας ότι ο Κάρμο οδεύει ολοταχώς προς τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό.

Ο Κάρμο την τρέχουσα σεζόν μετράει 14 εμφανίσεις με την Πόρτο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να έχει ζητήσει την απόκτηση του για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του Ολυμπιακού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ