Η UEFA απέρριψε το αίτημα της Γουλβς για αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό

Αρνητικά απάντησε η UEFA στην Γουλβς, στο αίτημα για αναβολή του αγώνα της Πέμπτης κόντρα στον Ολυμπιακό για το Europa League.

Ο αγγλικός σύλλογος έκανε γνωστή την απάντηση της UEFA, η οποία έκρινε πως το παιχνίδι μπορεί να διεξαχθεί κανονικά, χωρίς κόσμο στο Καραϊσκάκη.

«Κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από το ποδόσφαιρο. Η καλή υγεία των μελών μας και του κοινού είναι ένα από αυτά», ανέφερε ο αγγλικός σύλλογος που τόνισε πως είναι ρίσκο η παρουσία του στην Ελλάδα, λόγω των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

«Η θέση μας είναι ότι το συγκεκριμένο ταξίδι είναι ένα αχρείαστο ρίσκο για τους ποδοσφαιριστές μας, το επιτελείο, της οικογένειες που θα ταξιδέψουν σε τόσο κρίσιμες στιγμές. Έχουμε το μυαλό μας και στους αντιπάλους μας, οι παίκτες και το επιτελείο των οποίων εξετάσθηκε και τώρα πρέπει να παίζουν σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα, κάτι από τις δυσκολίες και τις προσκλήσεις όπως και την συγκυρία ο ιδιοκτήτης τους να έχει τον κορωνοϊό. Υπάρχει απογοήτευση επίσης για το γεγονός ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού αλλά και δικών μας, κάτι που είναι ένα στοιχείο που κάνει τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τόσο ξεχωριστές. Ελπίζουμε το αίτημα μας και η αποδοχή της απόφασης της UEFA, να λειτουργήσει ως καταλύτης σε αυτούς για να σκεφτούν διαφορετικές επιλογές, γιατί αυτός δεν θα είναι ο τελευταίος αγώνας που θα επηρεαστεί από τον κορωνοϊό».

banner eko 1

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

menoumespiti 300

 JOHNS HOPKINS CORONAVIRUS RESOURCE CENTER

covid 19 map

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS