Στυλιανίδης: O Mεϊμαράκης έχει την έγκριση και την αποδοχή του Κ. Καραμανλή

stylianidis 2

«Ο Κώστας Καραμανλής είχε ενθαρρύνει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να κατέβει υποψήφιος, διότι επενδύοντας πάνω στην εμπειρία και τη γνώση του, μπορούσε να βασίσει την ενότητα και την προοπτική της παράταξης. Δεν νομίζω ότι έχει υπαναχωρήσει ο Κώστας Καραμανλής από αυτή του τη θέση», σχολίασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Ο κ.Στυλιανίδης, μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα mega», είπε: «Ο Κώστας Καραμανλής σέβεται τις διαδικασίες, τους υποψηφίους, δεν θα έβγαινε ποτέ με δημόσια δήλωση να το πει. Γιατί όταν κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τη σιωπή του, θα αντιληφθούν το λόγο του;»

«Όταν θα έρθει η ώρα να μιλήσει, θα μιλήσει με «δια ταύτα». Πάντως αυτή τη στιγμή, για να μην πανικοβάλλονται όλοι τόσο πολύ, αφού δεν τους ενδιαφέρει και τον προσπερνούν με τόση ευκολία τον Καραμανλή, άλλος γιατί έχει άλλη αντίληψη, άλλος γιατί πιστεύει στο μεταρρυθμιστικό κέντρο, άλλος γιατί πιστεύει δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας, τι ασχολούνται με τον Καραμανλή; Ας κατέβει στον κόσμο να μετρηθεί εκεί», τόνισε ο κ.Στυλιανίδης.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα «καραμανλικό» σε αρχές και αξίες που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και επιστρέφει αυτή τη στιγμή σε αυτές τις αρχές και τις αξίες για να μπορέσει να αναγεννηθεί και να ξαναμεγαλώσει παίζοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο που πρέπει την επόμενη περίοδο», δήλωσε ο κ.Στυλιανίδης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ