Παύλος Μαρινάκης: Πατέρας για πρώτη φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - Απέκτησαν γιο με τη σύζυγό του

Παύλος Μαρινάκης: Πατέρας για πρώτη φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - Απέκτησαν γιο με τη σύζυγό του

Ο Πατρινός Παύλος Μαρινάκης και η σύζυγός του Κατερίνα απέκτησαν γιο.

Η σύζυγος του είναι πολύ καλά στην υγεία της και αυτή τη στιγμή σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο βιώνουν τον καρπό της ζωής ενός ευτυχισμένου ζευγαριού.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα απέχει για λίγες ώρες από τα καθήκοντα του, αν και τα τηλέφωνα του χτυπάνε συνεχώς, όχι βέβαια για το ρεπορτάζ, αλλά για να ευχηθούν στο νεογέννητο.

Τον πρώτο του γιο, απέκτησε, ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας, τρία χρόνια μετά το γάμο του με την σύζυγό του, δικηγόρο, Κατερίνα Μαχαιριώτη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι γιος του Δημήτρη Μαρινάκη, ακτινολόγου και της Ελένης Μαρινάκη, εικαστικού, εγγονός του δικηγόρου, συγγραφέα και πολιτευτή Παύλου Μαρινάκη. Το νεαρό ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας έχοντας δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

Όπως είχε πει σε συνέντευξή του, o - πλέον ευτυχής μπαμπάς -Παύλος Μαρινάκης, τη σύζυγό του τη γνώρισε στο πανεπιστήμιο και είναι μαζί της 16 χρόνια.

Ο Παύλος Μαρινάκης και η Κατερίνα Μαχαιριώτη παντρεύτηκαν, την περίοδο του κορωνοϊού στο Κολωνάκι σε στενό κύκλο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ