Γεννηματά: H κυβέρνηση καταδικάζει σε ανεργία τις κοινωνικές ομάδες που δεν θεωρεί ψηφοφόρους της

genimata fofi 740

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της στον RealFm, επισημαίνοντας ότι καταδικάζει σε εξαφάνιση και σε ανεργία αγρότες, συνταξιούχους, νέους επιστήμονες, ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίους, τους οποίους δεν θεωρεί ψηφοφόρους της.

«Εάν δεν υπάρξει επανεκκίνηση της οικονομίας, εάν δεν υπάρξουν επενδύσεις, αν δεν υπάρξει ανάπτυξη στη χώρα, θα αναζητούμε διαρκώς ποια θα είναι η επόμενη κοινωνική ομάδα που θα εξοντωθεί. Και μάλιστα το κάνει αυτό η κυβέρνηση επιλέγοντας κάθε φορά ομάδες-στόχους, που θεωρεί ότι δεν αποτελούν εκλογική της πελατεία. Εκεί έχουμε φτάσει», ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και συμπλήρωσε: «Δεν αντιμετωπίζεται η κρίση με αυτήν τη λογική και αυτήν την αντίληψη».

Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά, το ερώτημα είναι αν η χώρα μπορεί να περάσει το κάβο της κρίσης με αυτήν την κυβέρνηση, όχι αν η κυβέρνηση μπορεί να περάσει από συμπληγάδες. «Δεν είναι συμπληγάδες οι άνθρωποι, οι αγρότες, οι συνταξιούχοι, οι νέοι επιστήμονες, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι μικρομεσαίοι, όλοι αυτοί που τους καταδικάζει σε εξαφάνιση και σε ανεργία».
«Γιατί τους εξαφανίζει, τους οδηγεί στην ανεργία. Και αυτό θα βαθαίνει την ύφεση. Και γιατί το κάνει αυτό; Γιατί θεωρεί ότι δεν είναι οι ψηφοφόροι της», σημείωσε η κ. Γεννηματά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ