Aποφάσισαν εν μέσω αντιδράσεων τη παύση του διοικητή του "Eλπίς"

giannaros elpis740

H με συνοπτικές διαδικασίες απομάκρυνση του διοικήτη του νοσοκομείου "Ελπίς" Θεόδωρου Γιάνναρου μετά από κυβερνητική απόφαση πρκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Το σκεπτικό της απόφασης αυτής από την κυβέρνηση στηρίζεται στο ότι διοικητές και υποδιοικητές στα νοσοκομεία όλης τοποθετήθηκαν με κομματικά κριτήρια.

Ο Θεόδωρος Γιάνναρος έμαθε για την αποπομπή του ενώ βρισκόταν στις ΗΠΑ στα πλαίσια ταξιδιού του με στόχο να συγκεντρώσει δωρεές για το νοσοκομείο. Οπως γράφει η Καθημερινή το έγγραφο έφτασε στο γραφείο του πριν από δύο μέρες, όταν εκείνος έλειπε στο Λος Αντζελες. Αμέσως τον ειδοποίησαν οι συνεργάτες του: «Θόδωρε, σε παύουν». Στην άλλη άκρη του κόσμου ήταν ακόμα νωρίς το πρωί. Ο διοικητής τού νοσοκομείου «Ελπίς» –ο μέχρι προ ολίγου διοικητής, έστω– σηκώθηκε και ξεκίνησε κανονικά την ημέρα του. Είχε ακόμα πολλά ραντεβού προγραμματισμένα. Στόχος του να «ξεσηκώσει», όπως χαρακτηριστικά λέει, την Αμερική για να αποστείλει βοήθεια στην Ελλάδα.

«Εγώ παραμένω προς το παρόν ψύχραιμος, αλλά εδώ (σ.σ. στο Λος Αντζελες) θεωρήθηκε μεγάλη προσβολή», λέει ο κ. Γιάνναρος στην «Κ». Δεν αποκλείει σύντομα η κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας να κατακλυστούν από επιστολές διαμαρτυρίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ