Τροχαίο στη Βουλγαρία - Συγλονίζει η μαρτυρία Έλληνα επιβάτη: Ήταν απίστευτα αγχωτικό, δεν αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει [Βίντεο]

Τροχαίο στη Βουλγαρία - Συγλονίζει η μαρτυρία Έλληνα επιβάτη: Ήταν απίστευτα αγχωτικό, δεν αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει [Βίντεο]

Οι Έλληνες επιβάτες αλλά οι υπόλοιποι αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν τις στιγμές αγωνίας και τρόμου που έζησαν στο τροχαίο ατύχημα στη Βουλγαρία, όταν το τουριστικό λεωφορείο που τους μετέφερε στη Σόφια συγκρούστηκε με φορτηγό που οδηγούσε Τούρκος οδηγός.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βουλγαρικής τηλεόρασης bTV, , το λεωφορείο κινούνταν με κατεύθυνση προς Μπιάλα, όπου σε μία στροφή μεταξύ των περιοχών Βόλοβο και Μπόροβο, συγκρούστηκε με φορτηγό το οποίο προέρχονταν από την Τουρκία.

Τροχαίο στη Βουλγαρία: Συγκλονίζει η περιγραφή Έλληνα επιβάτη

Από το τροχαίο 10 άτομα βγήκαν τραυματίες, οι δύο Ρουμάνοι οδηγοί και 8 Ελληνες επιβάτες. Ενας εξ αυτών, ο Παναγιώτης Γραψάς, μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο bTV, περιγράφωντας τις στιγμές.

«Δυστυχώς, είχαμε δύο ατυχήματα -ένα μικρό στη Ρουμανία και ένα δεύτερο στη Βουλγαρία. Οι περισσότεροι είμαστε καλά... Δεν ξέρω τι πήγε στραβά, ήταν κεντρικός δρόμος. Τώρα περιμένουμε να μάθουμε πώς πάνε οι νοσηλευόμενοι, καθώς και να μεταφερθούμε στη Σόφια και από εκεί στην Ελλάδα... Ήταν απίστευτο αγχωτικό, δεν αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει, αλλά είμαστε χαρούμενοι που είμαστε καλά», είπε ο ένας εκ των Ελλήνων εκδρομέων.

Το λεωφορείο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, λέει ο Τούρκος οδηγός

Ενας οδηγός φορτηγού από την Τουρκία, που βρισκόταν σε μικρή απόσταση από το ατύχημα, έκανε λόγο για οδήγηση με μεγάλη ταχύτητα από τον οδηγό του λεωφορείου που μετέφερε τους Ελληνες.

«Το λεωφορείο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα και μπροστά μου ήταν δύο-τρία λάστιχα, το λεωφορείο πήγαινε να με παρασύρει και εμένα. Ο συνάδελφός μου με πήρε τηλέφωνο ότι είχε ατύχημα, ότι συγκρούστηκε με λεωφορείο και ήρθα στο σημείο. Οι επιβάτες βγήκαν από τα σπασμένα τζάμια του λεωφορείου και τους βοήθησα να φύγουν πιο γρήγορα από το λεωφορείο», είπε ο Άκεν, συνάδελφος του οδηγού του τρακαρισμένου φορτηγού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δείγματα αλκοόλ και των δύο οδηγών ήταν αρνητικά. Η έρευνα για το τροχαίο είναι σε εξέλιξη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ