Τρομακτικό τροχαίο στον Πειραιά: Σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧ - Aνασύρθηκε γυναίκα xωρίς τις αισθήσεις

Τρομακτικό τροχαίο στον Πειραιά: Σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧ - Aνασύρθηκε γυναίκα xωρίς τις αισθήσεις

Τρομακτικό τροχαίο στον Πειραιά στη συμβολή των οδών Αλιπέδου και Μικράς Ασίας, όπου ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο. Σοβαρά τραυματισμένη και χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε γυναίκα από το όχημα. Το ΙΧ έχει υποστεί πολλές ζημιές.

To τροχαίο σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα στον Πειραιά, όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με ΙΧ με αποτέλεσμα μία γυναίκα να απεγκλωβιστεί χωρίς τις αισθήσεις της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε στο κέντρο του Πειραιά, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, παραβίασε κόκκινο σηματοδότη και έπεσε πάνω στο λεωφορείο 040 που εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς - Σύνταγμα.

Ο οδηγός του λεωφορείου που είναι σοκαρισμένος φέρεται να έχει περιγράψει ότι «έτρεχε με τόση ταχύτητα το αυτοκίνητο και δεν πρόλαβα να κάνω κάποιο ελιγμό αριστερά ή δεξιά».

Στο λεωφορείο, το οποίο ακινητοποιήθηκε μετά τη σφοδρή σύγκρουση, επέβαιναν περίπου 20 άτομα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι καλά στην υγεία τους.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ