Άρειος Πάγος: Aναβολή για τον Φεβρουάριο η απόφαση για την επαναπρόσληψη των καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ

areiospagos ka8aristries

Συγκινητική ήταν η ολονύκτια διαμαρτυρία των απολυμένων καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών έξω από τον Άρειο Πάγο. Τελικά η απόφαση ήταν για αναβολή για τις 24 Φεβρουαρίου έδωσε ο Άρειος Πάγος για την απόφαση που θα κρίνει εάν θα επιστρέψουν στην εργασία τους οι απολυμένες καθαρίστριες.

Σήμερα η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία, ενώ πραγματοποιήθηκε και συγκέντρωση συμπαράστασης, στις 09:30, έξω από τον Άρειο Πάγο. Πάντως, την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι η εισήγηση Αρεοπαγίτη στο αρμόδιο Εργατικό Τμήμα προτείνει να μην επαναπροσληφθούν οι απολυμένες καθαρίστριες. Ειδικότερα, ο Αρεοπαγίτης Χριστόφορος Κοσμίδης θα προτείνει να γίνει δεκτή η αίτηση του υπουργείου Οικονομικών και να αναιρεθεί η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που έχει δικαιώσει τις καθαρίστριες.

Από την πλευρά του, ο νομικός εκπρόσωπος των καθαριστριών δικηγόρος Γιάννης Καρούζος είχε χαρακτηρίσει την εισήγηση που προτίθεται, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, να υποβάλει ο Αρεοπαγίτης ως «νομικά αβάσιμη και έωλη».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ