Απίστευτο περιστατικό στη Φλόριντα: Αλιγάτορας... στρογγυλοκάθισε μπροστά από ρόδες αεροσκάφους [βίντεο]

Απίστευτο περιστατικό στη Φλόριντα: Αλιγάτορας... στρογγυλοκάθισε μπροστά από ρόδες αεροσκάφους [βίντεο]

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν από μερικές ημέρες στην αεροπορική βάση MacDill της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας στη Φλόριντα, όταν ένας... τεράστιος αλιγάτορας βρήκε εθεάθη να ξαποσταίνει στις ρόδες ενός αεροσκάφους.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Associated Press, το ερπετό εντοπίστηκε στο σύστημα προσγείωσης ενός αεροσκάφους εναέριου ανεφοδιασμού KC-135. Όπως ήταν φυσικό οι παρευρισκόμενοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους αυτό που αντίκρισαν και άμεσα σήμανε συναγερμός προκειμένου το ζώο να απομακρυνθεί από το σημείο με ασφάλεια.

Λόγω της «εισβολής» του αλιγάτορα στο αεροδρόμιο οι πτήσεις από και προς την αεροπορική βάση MacDill σταμάτησαν για λίγο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στιγμές αργότερα στο σημείο έσπευσαν ειδικοί από την υπηρεσία Άγριας Ζωής και Αλιείας της Φλόριντα, οι οποίοι απομάκρυναν το μεγάλο ερπετό, απελευθερώνοντάς τον στον ποταμό Χίλσμπορο.

Όπως αναφέρουν ειδικοί, οι αλιγάτορες είναι πιθανότερο να βγαίνουν από το φυσικό τους περιβάλλον, περιπλανώμενοι σε άγνωστα γι’αυτούς πεδία, ιδίως τον Απρίλιο, καθώς αναζητούν ταίρι.

Δείτε το βίντεο με τον αλιγάτορα στο αεροδρόμιο των ΗΠΑ:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ