Βόλος: Τη βίαζε, την εκβίαζε για 3.000 ευρώ και της έπαιρνε τα λεφτά για το νοίκι - Πώς έφτασε στο έγκλημα ο 50χρονος πατέρας

Βόλος: Τη βίαζε, την εκβίαζε για 3.000 ευρώ και της έπαιρνε τα λεφτά για το νοίκι - Πώς έφτασε στο έγκλημα ο 50χρονος πατέρας

Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το στυγερό έγκλημα που έγινε χθες το βράδυ στον Βόλο, με δράστη έναν 50χρονο αλβανικής καταγωγής και θύμα τον 33χρονο κουνιάδο του.

Το χέρι του 50χρονου όπλισε η αποκάλυψη της 18χρονης κόρης του ότι την βίαζε ο 33χρονος από τα 9 της χρόνια και το τελευταίο διάστημα την εκβίαζε ότι θα δημοσιοποιήσει βίντεο και φωτογραφίες.

Βόλος: Τη βίαζε και την εκβίαζε για 3.000 ευρώ

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όπως αναφέρει το gegonota.news, όλα αποκαλύφθηκαν όταν η νεαρή ζητούσε χρήματα για το ενοίκιο στην πόλη όπου σπουδάζει.

Όπως διαπίστωσε ο πατέρας της, τα ενοίκια δεν πληρώνονταν γιατί η 18χρονη δεχόταν εκβιασμό από τον 33χρονο για 3.000 ευρώ, ώστε να μην αποκαλύψει φωτογραφίες και βίντεο από τις αρρωστημένες πράξεις του.

Η νεαρή κοπέλα αναγκάστηκε αρχικά να πει στον πατέρα της πως εκβιαζόταν και σε δεύτερο χρόνο αποκάλυψε τον δράστη και όσα συνέβαιναν.

Τι όπλισε το χέρι του πατέρα

Η πρώτη απόφαση του 50χρονου ήταν να υποβάλει μήνυση σε βάρος του και, πραγματικά, πατέρας και κόρη ήταν έτοιμοι να την καταθέσουν. Όταν, όμως, εξέδωσαν για να συμπεριλάβουν στη μήνυση τα μηνύματα και τις απειλές, ο πατέρας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του απ’ όσα διάβασε και τον πήρε τηλέφωνο.

Βρεθήκανε στα “Αστέρια” Αγριάς, λογομάχησαν και ήρθαν στα χέρια. Τότε ο 50χρονος τον χτύπησε με το όπλο στο κεφάλι. Το θύμα προσπάθησε να του πάρει το όπλο και πάνω στον καυγά εκπυρσοκρότησε, όπως ισχυρίστηκε ο δράστης στην αστυνομία. «Θόλωσα δεν μπορούσα να πιστέψω τι έκανε στο παιδί μου» φέρεται να είπε ο 50χρονος, ενώ η 18χρονη κόρη του είναι τρομοκρατημένη μετά τα όσα συνέβησαν.

Βόλος: Το χρονικό του φονικού

Ο 33χρονος έφυγε χθες το βράδυ από το σπίτι του στον Βόλο για να συναντήσει τον 50χρονο γαμπρό του στα “Αστέρια” Αγριάς, καθώς ο τελευταίος προφασίστηκε ότι είχε παρουσιάσει μηχανική βλάβη το αυτοκίνητό του και χρειαζόταν βοήθεια.

Εκεί, οι δυο άνδρες είχαν έντονη λογομαχία μεταξύ τους και μετά από λίγο ο 50χρονος κάνοντας χρήση μονόκαννου κυνηγετικού όπλου -το οποίο είχε στην κατοχή του νόμιμα- πυροβόλησε και σκότωσε τον 33χρονο αδερφό της συζύγου του και στη συνέχεια παραδόθηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές Αρχές ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι πήρε την απόφαση να δολοφονήσει τον κουνιάδο του καθώς το πρωί της Τρίτης (9/1) η 18χρονη κόρη του, από τον πρώτο γάμο του, αποκάλυψε πως ο 33χρονος (αδελφός της δεύτερης συζύγου του) την βίαζε από την ηλικία των 9 ετών, ενώ το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, την εκβίαζε πως θα δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από τις αρρωστημένες πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Όπως έγινε γνωστό, η πρώτη σύζυγος του 50χρονου και μητέρα της 18χρονης, είχε σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα και ο τελευταίος είχε έλθει σε δεύτερο γάμο με την αδελφή του 33χρονου.

Τα πρώτα λόγια του 50χρονου που δολοφόνησε τον βιαστή της κόρης του

Ο πατέρας της 18χρονης, σήμερα, κοπέλας, όταν έμαθε τα όσα ζούσε το παιδί του όλα αυτά τα χρόνια, αποφάσισε να πάρει τον Νόμο στα χέρια του. Κάλεσε τον 32χρονο σε συνάντηση με ψεύτικη αφορμή (βλάβη στο αυτοκίνητο) και τον σκότωσε με μια σφαίρα από την καραμπίνα την οποία κατείχε νόμιμα

Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία λέγοντάς τους «σκότωσα άνθρωπο, έρχομαι να παραδοθώ». Ξεκίνησε να περπατά προς το αστυνομικό τμήμα Βόλου, όπου στο δρόμο τον σταμάτησε ένα περιπολικό καθώς κρατούσε την καραμπίνα στα χέρια.

«Εγώ σας πήρε τηλέφωνο. Θέλω να παραδοθώ. Σκότωσα τον άνθρωπο που δηλητηρίαζε το παιδί μου», είπε με δάκρυα στα μάτια ο 50χρονος, ο οποίος ήταν σε σοκ.

Άμεσα, περιπολικό της Αστυνομίας μετέβη στο σημείο και διαπίστωσε πως στο πρανές της Επ. Οδ. Βόλου Ζαγοράς (Κάτω Κλάδος), πλησίον του εργοστασίου της ΑΓΕΤ, στο ρεύμα προς Βόλο, υπήρχε πτώμα άνδρα σε ύπτια θέση, φέροντας τραύματα στο πρόσωπο και ίχνη πυροβολισμού στο στήθος, ενώ πλησίον του υπήρχαν κομμάτια μονόκαννου τυφεκίου (κοντάκι, κάνη, λοιπά κομμάτια), και απέναντι ήταν προσωρινά σταθμευμένο και σε λειτουργία το ΙΧ όχημα, ιδιοκτησίας του θύματος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ