Υπόθεση Όλιβερ: Δεν εντοπίζει κακοποίηση από ανθρώπινο παράγοντα ο πραγματογνώμονας, βγήκε η έκθεση

Υπόθεση Όλιβερ: Δεν εντοπίζει κακοποίηση από ανθρώπινο παράγοντα ο πραγματογνώμονας, βγήκε η έκθεση

Δεν εντοπίζει ανθρώπινο παράγοντα στην κακοποίηση του χάσκι Όλιβερ στο πόρισμά του ο καθηγητής Κτηνιατρικής και πρώην πρύτανης του ΑΠΘ Νίκος Παπαϊωάννου, ο οποίος ορίστηκε πραγματογνώμονας από την ΕΛ.ΑΣ. για τη διαλεύκανση της υπόθεσης που συγκλόνισε την Αράχωβα.

To πόρισμα βρίσκεται στην Υπηρεσία που έχει αναλάβει την προανάκριση, δηλαδή στο ΑΤ Διστόμου, και αναμένεται να κατατεθεί στην Εισαγγελία η δικογραφία.

Όπως είχε γράψει το ysterografonews.gr, ο εν λόγω καθηγητής είχε στα χέρια του όλο το υλικό που συγκεντρώθηκε και αφορά τόσο στην εξέταση του ζώου όταν αυτό βρισκόταν εν ζωή και βαριά τραυματισμένο από την ιδιώτη κτηνίατρο, όσο και από τους δύο κτηνιάτρους της Βοιωτίας που ως διορισμένοι έκαναν τη νεκροψία-νεκροτομή.

Υπενθυμίζεται πως από την πρώτη στιγμή η ιδιώτης κτηνίατρος που εξέτασε το χάσκι έκανε λόγο για κακοποίηση και διείσδυση με αιχμηρό αντικείμενο στο ζώο, κάτι το οποίο, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, δεν διαπίστωσαν με τόση βεβαιότητα οι δύο κτηνίατροι της Περιφέρειας, οι οποίοι άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο να μην υπήρξε ανθρώπινος παράγοντας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ