Αποκάλυψη για την κακοποίηση σκύλου στην Αράχωβα: «Υπάρχει φωτογραφία του Όλιβερ μαζί με έναν άνδρα»

Αποκάλυψη για την κακοποίηση σκύλου στην Αράχωβα: «Υπάρχει φωτογραφία του Όλιβερ μαζί με έναν άνδρα»

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ της κακοποίησης και του θανάτου του σκύλου στην Αράχωβα. Σήμερα το πρωί η δικηγόρος του ιδιοκτήτη του Όλιβερ, Α. Ανάσογλου, ισχυρίστηκε πως έχει στην κατοχή της φωτογραφικό υλικό, που δείχνει έναν άνθρωπο να στέκεται δίπλα στο χάσκι και να το κοιτάει περίεργα.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι η πραγματογνωμοσύνη δε θα γίνει με το υλικό που υπάρχει, αλλά από φωτογραφίες παρά το γεγονός πως ζητήθηκε εκταφή του σκυλιού, καθώς βρίσκεται σε αποσύνθεση.

«Δεν υπάρχει ζήτημα ευθύνης του ιδιοκτήτη. Χτες μετέβηκα στο Α.Τ. Διστόμου και έθεσα ερωτήματα στον κ. εισαγγελέα, διότι πληροφορήθηκα πως η πραγματογνωμοσύνη δε θα γίνει με το υλικό που υπάρχει, αλλά από φωτογραφίες. Παραγγέλθηκε η εκταφή του ζώου και απεφάνθη πως η πραγματογνωμοσύνη θα γίνει με φωτογραφίες και βάσει όλων των εργαστηριακών ελέγχων που έχουν γίνει. Μπορεί να ζητήσω και εξαίρεση του συγκεκριμένου πραγματογνώμονα. Θα θέσουμε τεχνική σύμβουλο και σήμερα θα καταθέσω όνομα καθηγήτριας του ΑΠΘ που θα συνδράμει», είπε αρχικά.

«Εγώ σήμερα θα καταθέσω φωτογραφίες, οι οποίες είναι στο χρονικό διάστημα που φοβόμαστε, και δείχνουν τον σκύλο με συγκεκριμένο άτομο. Από την όλη κίνηση που υπάρχει φαίνεται το άτομο να κοιτάει περίεργα τον σκύλο. Μετά από τόσο καιρό άρχισαν οι άνθρωποι της Αράχωβας να μιλάνε. Όλοι για τον Μιχάλη και το ζώο μιλάνε με τα καλύτερα λόγια. Υπήρχε αρνητική στάση αρχικά από τους κατοίκους. Δε σημαίνει πως ήταν κάτοικος Αράχωβας, μπορεί να είναι περαστικός. Ο εντολέας μου είναι σοκαρισμένος», πρόσθεσε.

Επιμένει η κτηνίατρος ότι το σκυλί στην Αράχωβα κακοποιήθηκε από άνθρωπο

Η κτηνίατρος που εξέτασε πρώτη τον σκύλο επιμένει πως κακοποιήθηκε από ανθρώπινο χέρι και δεν έπεσε θύμα αγέλης σκύλων, όπως άφησε να διαρρεύσει η αστυνομία. Πλέον αναμένεται το πόρισμα του ειδικού πραγματογνώμονα ώστε να γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, φιλοζωικές οργανώσεις καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αράχωβας την Κυριακή, μέσω των social media.

ΕΛ.ΑΣ.: «Δεν υπάρχει ανθρώπινη παρουσία γύρω από τον Όλιβερ»

Οι αστυνομικές αρχές αναφέρουν πως βάσει του βιντεοληπτικού υλικού και των καταθέσεων που έχουν συγκεντρώσει, δεν υπάρχει ανθρώπινη παρουσία κοντά στον Όλιβερ. Αντίθετα σε βίντεο έχει καταγραφεί το χάσκι της Αράχωβας να ακολουθείται από μια αγέλη σκύλων.

Ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ δεν αποδέχεται την εκδοχή της επίθεσης από άλλα σκυλιά και έχει προαναγγείλει ότι θα κινηθεί δικαστικά για να έρθει στο φως ολόκληρη η αλήθεια.

Το πόρισμα του ειδικού πραγματογνώμονα αναμένεται εντός της εβδομάδας και εκτιμάται ότι θα δώσει τέλος σε αυτό το θρίλερ που εξελίσσεται τις τελευταίες μέρες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ