Αράχωβα: «Θρίλερ» με τον θανάσιμο βασανισμό του χάσκι – Στο κενό οι έρευνες

Αράχωβα: «Θρίλερ» με τον θανάσιμο βασανισμό του χάσκι – Στο κενό οι έρευνες

Τις απαντήσεις από τον πραγματογνώμονα περιμένουν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, που ερευνούν την υπόθεση της φρικτής κακοποίησης του χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα.

Η κτηνίατρος που εξέτασε πρώτη το χάσκι, που πέθανε μετά από φρικτή κακοποίηση, επιμένει στην άποψή της, ενώ οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών περιμένουν τις απαντήσεις του πραγματογνώμονα για να καταλήξουν στα συμπεράσματά τους.

Το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται μέσα στην ημέρα σήμερα. Η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου ανέφερε πως με τα έως τώρα στοιχεία δεν φέρεται να εμπλέκεται ανθρώπινος παράγοντας, και η αστυνομία κάνει λόγο για δαγκωματιές, για αγέλες.

Αναμένεται το ακριβές πόρισμα. Ωστόσο, η κτηνίατρος που εξέτασε τον σκύλο, επιμένει στην αρχική της γνωμάτευση ότι υπήρξε εμπλοκή ανθρώπινου παράγοντα, συγκεκριμένα κακοποίηση.

Τα έμπειρα στελέχη της ασφάλειας, που έχουν συλλέξει και εξετάσει βίντεο και μαρτυρίες, καταλήγουν πλέον σε οριστικά συμπεράσματα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ