Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών: Κλείνουν επ' αόριστον την ΕΟ Θεσσαλονίκης-Μουδανιών

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών: Κλείνουν επ' αόριστον την ΕΟ Θεσσαλονίκης-Μουδανιών

Στην κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προχωρούν οι αγρότες, αποκλείοντας επ’ αόριστον από σήμερα την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών, ενώ την ίδια ώρα δηλώνουν αποφασισμένοι να μεταβούν με τα τρακτέρ τους στην Αθήνα, παρά τη σχετική απαγόρευση.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι αγρότες εμφανίζονται αποφασισμένοι να περάσουν από συμβολικούς αποκλεισμούς οδών σε πολύωρους, και, όπως έχουν προαναγγείλει, κλείνουν από σήμερα επ’ αόριστον την ΕΟ Θεσσαλονίκης - Μουδανιών, η οποία ενδέχεται να παραμείνει κλειστή όλο το Σαββατοκύριακο.

Η Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών έμεινε εξάλλου και εχθές, Παρασκευή, κλειστή για δύο ώρες, αφού την απέκλεισαν αγρότες στο ύψος του κόμβου Πορταριάς.

Αγρότες: Προετοιμάζονται να κατέβουν στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή, 16/02, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συναντήθηκε -κατόπιν αιτήματός τους- με αγρότες στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Οι εκπρόσωποι των αγροτών τού μετέφεραν το αίτημά τους να κατέβουν την επόμενη Τρίτη με τρακτέρ στην Αθήνα, στο παναγροτικό συλλαλητήριο. Η απάντηση του υπουργού Δημόσιας Τάξης ήταν αρνητική, λέγοντάς τους, κατά πληροφορίες, ότι δεν συναινεί η κυβέρνηση με αυτό. Η κάθοδος στην Αθήνα μπορεί να γίνει με ΙΧ και λεωφορεία, φέρεται να τους είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ωστόσο, οι αγρότες επιμένουν να κατέβουν με τα τρακτέρ τους στην Αθήνα και οργανώνουν το πώς θα γίνει η κάθοδος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζονται να κατεβάσουν 150 με 200 τρακτέρ στην Αθήνα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ