Όχι επιστροφή στο παρελθόν

Όχι επιστροφή στο παρελθόν

Αυτό που συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ συνιστά μία νομοτελειακή εξέλιξη.

Το απόλυτο τίποτε δεν θα μπορούσε να έχει διάρκεια ζωής, μετά μάλιστα από τη ζημιά που προκάλεσε στη χώρα και στην ελληνική κοινωνία. Η επιμονή μάλιστα στο ότι άφησαν «μαξιλάρι» δημοσιονομικό αποτελεί ένα ακόμη από τα ηχηρά ψεύδη, καθώς δημιουργήθηκε μετά από 24 αυξήσεις φόρων και 25 περικοπές συντάξεων, όπως θεμελιωμένα ανέδειξε προ ημερών το ρεπορτάζ της «Απογευματινής».

Η νομοτελειακή εξέλιξη που προαναφέρθηκε αντιπροσωπεύεται σήμερα από την περιθωριοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ και, βεβαίως με την δημοσκοπική του κατάρρευση. Πλέον η μία μετά την άλλη οι έρευνες της κοινής γνώμης δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην τρίτη θέση υποσκελισμένο από το ΠΑΣΟΚ. Το οποίο έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει για την θέση αυτή έστω και αν τα ποσοστά του παραμένουν χαμηλά.

Η αναθάρρηση αυτή του ΠΑΣΟΚ και η ενδεχόμενη αύξηση των ποσοστών του δεν πρέπει να αναδείξει εκείνο το παλαιό Κίνημα η συμβολή του οποίου στην ηθική και οικονομική κατάπτωση της χώρας υπήρξε καίρια. Βλέπουμε στις εκδηλώσεις και στην διαμόρφωση μιας νέας κατάσταση στο κόμμα των Ελλήνων σοσιαλιστών να συμμετέχουν και εμβληματικά στελέχη από το παρελθόν όπως λ.χ. ο κ. Λαλιώτης ο οποίος είχε και την δική του συμβολή σε αυτή την ηθική και οικονομική ζημιά που επέφεραν στην χώρα οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Δεν χρειαζόμαστε την αναβίωση τέτοιου παρελθόντος.

Από την άλλη, η διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ φέρνει στην επιφάνεια την επαναδραστηριοποίηση για την διάσωσή του και πάλι του Αλέξη Τσίπρα, ενός άλλου προσώπου που ζημίωσε αλλά και διέσυρε την χώρα. ‘Άλλο ένα παρελθόν το οποίο δεν χρειάζεται να το ξαναζήσουμε

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ