Ευρωξεφτίλα

Ευρωξεφτίλα

Ποια είναι η δουλειά του (ακριβοπληρωμένου) ευρωβουλευτή; Είναι υποχρεωμένος να ασχολείται με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και να ελέγχει τους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμπεριλαμβανομένης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Είναι προφανές ότι εκτός από την προώθηση των ζητημάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης δουλειά των ευρωβουλευτών είναι, όποτε χρειάζεται, να υπερασπίζονται θέματα που αφορούν στη χώρα από την οποία προέρχονται. Και εν πάση περιπτώσει, αν μη βάζουν προσκόμματα σε ευνοϊκές για την χώρα τους ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες. Με άλλα λόγια δεν πηγαίνουν οι Έλληνες ευρωβουλευτές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προκειμένου να ασκήσουν κομματική πολιτική μέσω αυτού του Οργάνου. Πολύ περισσότερο να συκοφαντούν την χώρα τους.

Δυστυχώς αυτό που δεν έχουμε δει να κάνουν ευρωβουλευτές άλλων χωρών το είδαμε να το κάνουν δικοί μας. Συγκεκριμένης  βεβαίως ιδεολογικής προέλευσης, ρέπουσας συνήθως στην παπαρολογία.

Έτσι είδαμε ελληνικά ευρωκαλόπαιδα, συγκεκριμένου ιδεολογικού  χώρου –τον οποίον περιγράψαμε καλά- να κόπτονται για το κόψιμο ευρωπαϊκών κονδυλίων υπέρ της χώρας μας, λες και από τα ευρωπαϊκά αυτά χρήματα δεν θα ωφελείτο η ελληνική κοινωνία αλλά το κόμμα που κυβερνάει! Τέτοια μυαλά κουβαλάνε…

Και δεν είναι μόνο αυτά τα περιστατικά του ευρωψηφίσματος για τους θεσμούς στην Ελλάδα αλλά στο παρελθόν είχαμε και άλλα περιστατικά συκοφάντησης της χώρας με αφορμή το μεταναστευτικό και τις δήθεν…δολοφονικές πρωτοβουλίες των ελληνικών αρχών.

Εκείνο που δεν κατάλαβαν αυτοί που καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια για την συκοφαντική δράση τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε βάρος των συμφερόντων της χώρας τους, είναι ότι ένας πρώην αγαπητός τους αρχηγός τους,. ήρε την νομιμοποίηση να μιλάνε για τους θεσμούς στην Ελλάδα,  το κράτος Δικαίου και άλλες φαντασιώσεις της αριστερόστροφης κεφαλής τους. Πως τους απονομιμοποίησε; Απλώς, ομολογώντας τους λάθος χειρισμούς σε δύο μείζονα ζητήματα του παρελθόντος, με τα οποία όταν κυβερνούσε ήθελε και την ενημέρωση του λαού να ελέγξει και να «θεμελιώσει» το δήθεν μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους, συκοφαντώντας πολιτικούς αντιπάλους. Μία ομολογία που βάζει φίμωτρο  σε όσους συντρόφους θέλουν να κουνήσουν τώρα το δάκτυλο για κράτος δικαίου και άλλες μπαρούφες.

Μετά το άδειασμα του αρχηγού  που σημαίνει ότι εμείς κάναμε όλα αυτά για τα οποία τώρα κατηγορείτε την χώρα, νομίζω ότι στερούνται θεμάτων για να μαυρίζουν την εικόνα της Ελλάδας.  Τους βγάζω από το αδιέξοδο Λχ. Μπορούν να καταγγέλλουν «πρωϊνάδικα» ότι δεν ανέδειξαν ως όφειλαν τα καλλίγραμμα πόδια του κ. Τάκη που νυμφεύτηκε πρόσφατα τον Μητσάρα τον καραμπουζουκλή. Μπορούν ακόμη να ασχοληθούν και με τα δάνεια κομμάτων. Όχι αυτά που δίνουν οι Τράπεζες αλλά οι παραλήδες αρχηγοί. Άλλωστε, εδώ που τα λέμε γιατί να μη γίνουν και τα κόμματα ιδιοκτησίες που να μπορούν να νοικιάζονται και ως ΑirBnB;

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ