Βίκυ Κάβουρα: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λένε πως αλλάζω τους άντρες σαν τα πουκάμισα

Βίκυ Κάβουρα: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λένε πως αλλάζω τους άντρες σαν τα πουκάμισα

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε για την προσωπική της ζωή, υπογραμμίζοντας πως τα μέσα ενημέρωσης την έχουν αδικήσει.


Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη για την προσωπική της ζωή, αλλά και τις σχέσεις που της χρεώνουν κατά καιρούς τα ΜΜΕ,προχώρησε η Βίκυ Κάβουρα

Θεωρείς ότι είσαι παρεξηγημένη ως προς τα media ή το κοινό, γιατί συνήθως βγάζεις μία συστολή στις συνεντεύξεις σου.
Παρεξηγημένη δεν ξέρω αν είναι η σωστή λέξη. Ωστόσο, ναι, έχω μία άμυνα γιατί πάντα ακούω ερωτήσεις που δεν σχετίζονται με το θέατρο ή κάποιο σίριαλ. Διαπιστώνω ότι αυτό επηρεάζει την δουλειά μου, ακόμα και τις επαγγελματικές προτάσεις που θα δεχτώ. Αλλοιώνεται η ταυτότητα μου ως ηθοποιός, όταν δίνεται τόσο βάση στην προσωπική μου ζωή.

Είσαι όνομα και πράγμα δηλαδή! Κλείνεσαι στο καβούκι σου;
Ναι, και περιμένω με τις δαγκάνες πότε θα γίνει η επίθεση. Δεν μου αρέσει που το κάνω αυτό και καταλαβαίνω ότι με θεωρούν απόμακρη εξαιτίας αυτού. Όμως, είμαι πολύ ανοιχτός και δοτικός άνθρωπος όταν νιώθω ότι δεν με εκμεταλλεύονται.

Όλα αυτά τα χρόνια προφυλάσσεις την προσωπική σου ζωή. Καθώς μεγαλώνεις, μπορεί να αλλάξει αυτό;
Νομίζω ότι η προσωπική ζωή όταν γίνεται «μη προσωπική», χαλάει. Είναι από τα πιο ευαίσθητα θέματα και θεωρώ ότι δεν πρέπει να αγγίζεται. Ποτέ δεν μου άρεσε να την προβάλλω. Παρόλα αυτά, βλέπεις, χρεώνομαι κάθε μήνα και διαφορετικό σύντροφο. Είμαι πολύ επιλεκτική και ευαίσθητη. Δυσκολεύομαι να επιλέξω και να κρατήσω έναν άνθρωπο δίπλα μου. Δεν καταλαβαίνω, ενώ είμαι μοναχική, πως γίνεται να προβάλλεται ότι αλλάζω τους άντρες σαν τα πουκάμισα. Είναι σαν να παρουσιάζεται μία άλλη κοπέλα με το δικό μου όνομα.

Στα ακραία δημοσιεύματα πώς αντιδράς; Εκνευρίζεσαι, στεναχωριέσαι, κινείσαι νομικά;
Νιώθω απροστάτευτη, αυτό με ενοχλεί. Γιατί να λένε για μένα κάτι που δεν ισχύει; Είμαι μία γυναίκα μαχήτρια που προσπαθώ τόσα χρόνια μόνη μου να ζω και να επιβιώνω ήσυχα, χωρίς να ενοχλώ κανέναν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με το ζόρι πρέπει να παρουσιάσουμε την αντίθετη εικόνα. Αν ήμουν παντρεμένη ή σε μία πολυετή σχέση ή ήμουν μανούλα, θα μου καταλόγιζαν όσα μου καταλογίζουν;

Θεωρείς ότι βιώνεις ένα είδος ρατσισμού επειδή είσαι μια όμορφη γυναίκα και single;
Πίστεψέ με θα ήταν πολύ πιο εύκολη η ζωή μου αν μοιραζόμουν με κάποιον τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Όμως, σε αντίθεση με αυτό που παρουσιάζεται για μένα, είμαι πολύ πιο επιλεκτική στο να διαλέξω την ψυχή που θα με συντροφεύσει. Όταν κάνω σχέση, θέλω να είναι από επιλογή και όχι από ανάγκη ή ανασφάλειες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS