Βασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη εμφάνιση της ανιψιάς του μετά την αυτοκτονία του άνδρας της - Πώς της συμπαραστάθηκε

Βασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη εμφάνιση της ανιψιάς του μετά την αυτοκτονία του άνδρας της - Πώς της συμπαραστάθηκε

Έχουν περάσει σχεδόν 4 μήνες από τότε που ο χρόνος σταμάτησε για την ανιψιά του βασιλιά Καρόλου. Από τότε που ο σύζυγός της Τόμας Κίνγκστον βρέθηκε νεκρός με ένα όπλο δίπλα του στο πατρικό του σπίτι στο Γκλοστερσάιρ.

Και τώρα, η κόρη του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας Μιχαήλ του Κεντ έκανε την επιστροφή της στη δημόσια ζωή και συγκεκριμένα στο Royal Ascot το πρωί της Τρίτης.

Η συγκινητική κίνηση του βασιλιά Καρόλου προς τη λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνδσορ

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα φώτα της δημοσιότητας ήταν στραμμένα πάνω της, με ανησυχίες για την ψυχική της κατάσταση. Αλλά η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας φρόντισε να την αγκαλιάσει με τον βασιλιά Κάρολο να προχωρά σε μια ιδιαίτερη και άκρως συμβολική κίνηση.

Μάλιστα, ως αδιαμφισβήτητο δείγμα της αμέριστης υποστήριξής του, ζήτησε από την 43χρονη λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνδσορ να καθίσει στη δεύτερη άμαξα στην παρέλαση, ακριβώς πίσω από εκείνη που μετέφερε τον ίδιο και την σύζυγό του, βασίλισσα Καμίλα. Η λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνδσορ κάθισε μαζί με την πριγκίπισσα Άννα, τον γιο της Πίτερ Φίλιπς και τον Τζον Γουόρεν, τον τελευταίο διευθυντή ιπποδρομιών και σύμβουλο ιπποδρομιών της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ.

Η πρώτη της εμφάνιση στο Trooping The Colour

Αυτή δεν ήταν πάντως η πρώτη εμφάνιση της λαίδη Γκαμπριέλας Γουίνδσορ σε δημόσια εκδήλωση της βασιλικής οικογένειας, αλλά ήταν ή πιο εμφανής.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο συμμετείχε στην εκδήλωση Trooping The Colour στο Λονδίνο, όπου απαθανατίστηκε σε πολύ διακριτικό ρόλο κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ