Top Gun: Δείτε τους πρωταγωνιστές της ταινίας 36 χρόνια μετά

Top Gun: Δείτε τους πρωταγωνιστές της ταινίας 36 χρόνια μετά

Έχουν περάσει 36 χρόνια από την κυκλοφορία του επιτυχημένου φιλμ «Τοp Gun», με πρωταγωνιστές τους Τομ Κρουζ και Κέλι ΜακΓκίλις.

Στην υπόθεση της ταινίας που έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Mάιο του 1986, ο πιλότος μαχητικών αεροσκαφών Πιτ Μίτσελ (Κρουζ), που έχει το παρατσούκλι «Μάβερικ», είναι γνωστός στους συναδέλφους του, για τις επικίνδυνες αποστολές που αναλαμβάνει. Οι προϊστάμενοί του, τον επιλέγουν να φοιτήσει σε μία σχολή επίλεκτων πιλότων του Πολεμικού Ναυτικού και είναι αποφασισμένος να κερδίσει τον τίτλο του «Top Gun», δηλαδή του καλύτερου απόφοιτου της τάξης του. Εκεί όμως θα γνωρίσει και τον έρωτα, στο πρόσωπο της εκπαιδεύτριάς του, Σαρλότ Μπλάκγουντ (ΜακΓκίλις).

Μία πρόσφατη φωτογραφία ενός χρήστη στο Twitter, δείχνει τους δύο ηθοποιούς πώς ήταν το 1986 και πώς είναι σήμερα. Ο Κρουζ όπως είναι γνωστό, συνεχίζει να παραμένει ενεργός στον χώρο της υποκριτικής, σημειώνοντας τεράστιες επιτυχίες στις ταινίες που συμμετέχει. Η Κέλι ΜακΓκίλις από την άλλη, δεν είχε την ίδια τύχη στον κινηματογράφο και τα τελευταία χρόνια, αναλαμβάνει κάποιους μικρούς ρόλους σε τηλεταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Δείτε τη φωτογραφία:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ